Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó
Netti a reggeli számít, utána már nem mutat érdemi eredményt. Megkérdezhetem mit jelent az a pcos? Annyira nem tudom, pedig sokszor láttam már.
(Nikovan)
Sziasztok csajok!
Netti, ha pcos vagy, attól még lehetsz terhes, nyugi, anyunak is volt, amikor engem várt és egyszer csak felszívódott neki a ciszta! Ne aggódj!Minden jó lesz!
Nikovan hogy vagy? Ma engem is gyötör a rosszullét! :(
Mostmár étem mit jelent, de ezek szerint van remény :).
Sajnállak Zsó a rosszullét miatt, együtt érzek, mivel múlt hét péntek óta alig eszem valamit. Egyszerűen nem bírok és úgy nagyjából mindentől rosszul vagyok.
Holnap nekem is doki, kicsit a szívem mélyén izgulok, hogy minden rendben legyen.
Majd írok mi volt és Zsó várom tőled is.
(Nikovan)
Sziasztok!
Netti, nyugodj meg, bár tudom könnyű ezt mondani, de ha bizonytalan vagy, akkor kérdezd meg a dokid, hogy mi a helyzet és babát szeretnél, meg stb. Hidd el meg fog nyugtatni, de beszélj vele mindenképp!:)
Nálunk megvolt az UH, minden rendben, szépen fejlődik, mindene rendben van, 6 cm és ahogy láttuk kisfiú, bár a doki nem merte biztosra mondani még ilyen korán, de azt mondta (meg láttuk is) hogy van valami a lábai között! :)
Nikovan, nálad mizu??????
Sziasztok!
Látom egyre ritkábban írtok. Vége a vizsgaidőszaknak, de még nem tudom mi a tegnapi vizsgám eredménye. Olyan fura, hogy nem fogok tanulni, sőt 1 hetet engedélyeztem magamnak :), aztán írni kell a szakdogám + tanulom tovább az angolt, de még nem tudom, hogy mikor menjek nyelvvizsgázni.
Nagyon sok volt ez most nekem...
Pénteken én is voltam dokinál és apának küldött is képet.
Egy folt benne egy pöttyel. Sajnos szívhang még nem volt
:(. Kérdeztem is tőle, hogy nem kellene már lenni? (Aznap voltam 6 hetes) És majdnem kiröhögött, hogy nem vagyok már ennyire rutinos?! 2 hét múlva visszahívott. Kicsit zavar, hogy még nem volt szívhang, de bízom ebbe a dokiba, meg túl könnyelműen vette, hogy nincs. Jövő hét pénteken leszek 8 hetes mikor mennem kell megint.
Rosszulléttel nem is tudom hogy állok. Csak bizonyos dolgokat bírok megenni/inni, meg ha nem én főzök, mert mire kész a kaja addigra rosszul leszek a szagától.
Anyósoméknál voltunk a hétvégén és az ő főztját meg bírtam enni, pedig nem egy szakácszseni. Mondtuk nekik a 3. unokát. Talán most elsőnek azt láttam, hogy örül...
Zsó a hematóma hogy áll? Elmúlt már?
Csajok egyáltalán hogy vagytok, mivan veletek??
(Nikovan)
Halihó!
Nyugi Nikovan, ha baj lenne, akkor nem mondott volna ilyet a doki, semmi baj nem lesz, növekszik az a csöppség! :)
A hematomáról szó sem volt most ezen az Uh-n, de csütörtökön megyek az én dokimhoz és ő úgy is megnézi, akkor majd kiderül, hogy ott van-e, vagy nincs. Remélem felszívódott, bár tegnap volt egy kis rózsaszínes folyásom, úgyhogy lehet, hogy még ott van és szivárog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!