Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szóval létezik, hogy terhes...

Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó

Figyelt kérdés
A "problémám" a következő: menzeszem után rögtön nekiláttunk a férjemmel a babaprojektnek, ez pont két hete volt, azóta folyamatosan próbálkozunk! Pár napja azonban rendkívül fáradt vagyok, émelygek, hánytam is többször (nem reggel, hanem délután), a mellbimbómon pedig ilyen kis ici-pici fehéres dudorkák jelentek meg, de nem feszül és nem érzékeny, ja és a hasam is görcsöl és a derekam is majd leszakad, mint a mikor menzesz előtt vagyok! A menzeszemnek másfél hét múlva kell megjönnie, remélem nem fog), tehát még csak tesztet sem csinálhatok, mert még az is korai!
2011. nov. 10. 10:01
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/351 anonim ***** válasza:
sziasztok csajok!!hát én nagyon furcsállom,hogy a doki nem mondta konkrétan,hogy pcos vagyok!!ez a leletet menszi előtt csinálta!!lehet abba bízik,hogy letisztul!!reggel 36,3 volt a hőm most amikor felébredtem(hülyeségből megmértem)és 36,7 volt!!ez hogy lehet??szerintetek??írjatok!!
2012. jan. 25. 15:20
 232/351 anonim ***** válasza:

Netti a reggeli számít, utána már nem mutat érdemi eredményt. Megkérdezhetem mit jelent az a pcos? Annyira nem tudom, pedig sokszor láttam már.

(Nikovan)

2012. jan. 26. 10:31
 233/351 anonim ***** válasza:
szia!!mizus veled??a pcos azt jelenti,hogy a petefészekbe apró ciszták vannak!!de ez nem mindenkinek van meg nem is biztos,hogy kimarad a menszes!!különböző tünetei,tünet együttessel jár!!netti!!
2012. jan. 26. 10:45
 234/351 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok!

Netti, ha pcos vagy, attól még lehetsz terhes, nyugi, anyunak is volt, amikor engem várt és egyszer csak felszívódott neki a ciszta! Ne aggódj!Minden jó lesz!

Nikovan hogy vagy? Ma engem is gyötör a rosszullét! :(

2012. jan. 26. 11:22
 235/351 anonim ***** válasza:
szia zsó!!én nem vagyok terhes mégis émelygek!!meg ez a mellbimbó érzékenység meg a méhemnél is feszül ez mind az agyamra mennek!!na mindegy!!még mindig nem értem miért nem mondta a doki konkrétan ,hogy pcos vagyok!!ez a lelet a menszi előtt 1 nappal készült!!lehet arra gondolt,hogy fel fog szívódni??vagy mire vár??netti!!
2012. jan. 26. 11:33
 236/351 anonim ***** válasza:

Mostmár étem mit jelent, de ezek szerint van remény :).

Sajnállak Zsó a rosszullét miatt, együtt érzek, mivel múlt hét péntek óta alig eszem valamit. Egyszerűen nem bírok és úgy nagyjából mindentől rosszul vagyok.

Holnap nekem is doki, kicsit a szívem mélyén izgulok, hogy minden rendben legyen.

Majd írok mi volt és Zsó várom tőled is.

(Nikovan)

2012. jan. 26. 18:07
 237/351 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Netti, nyugodj meg, bár tudom könnyű ezt mondani, de ha bizonytalan vagy, akkor kérdezd meg a dokid, hogy mi a helyzet és babát szeretnél, meg stb. Hidd el meg fog nyugtatni, de beszélj vele mindenképp!:)

Nálunk megvolt az UH, minden rendben, szépen fejlődik, mindene rendben van, 6 cm és ahogy láttuk kisfiú, bár a doki nem merte biztosra mondani még ilyen korán, de azt mondta (meg láttuk is) hogy van valami a lábai között! :)

Nikovan, nálad mizu??????

2012. jan. 28. 14:36
 238/351 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Látom egyre ritkábban írtok. Vége a vizsgaidőszaknak, de még nem tudom mi a tegnapi vizsgám eredménye. Olyan fura, hogy nem fogok tanulni, sőt 1 hetet engedélyeztem magamnak :), aztán írni kell a szakdogám + tanulom tovább az angolt, de még nem tudom, hogy mikor menjek nyelvvizsgázni.

Nagyon sok volt ez most nekem...

Pénteken én is voltam dokinál és apának küldött is képet.

Egy folt benne egy pöttyel. Sajnos szívhang még nem volt

:(. Kérdeztem is tőle, hogy nem kellene már lenni? (Aznap voltam 6 hetes) És majdnem kiröhögött, hogy nem vagyok már ennyire rutinos?! 2 hét múlva visszahívott. Kicsit zavar, hogy még nem volt szívhang, de bízom ebbe a dokiba, meg túl könnyelműen vette, hogy nincs. Jövő hét pénteken leszek 8 hetes mikor mennem kell megint.

Rosszulléttel nem is tudom hogy állok. Csak bizonyos dolgokat bírok megenni/inni, meg ha nem én főzök, mert mire kész a kaja addigra rosszul leszek a szagától.

Anyósoméknál voltunk a hétvégén és az ő főztját meg bírtam enni, pedig nem egy szakácszseni. Mondtuk nekik a 3. unokát. Talán most elsőnek azt láttam, hogy örül...

Zsó a hematóma hogy áll? Elmúlt már?

Csajok egyáltalán hogy vagytok, mivan veletek??

(Nikovan)

2012. jan. 31. 10:53
 239/351 A kérdező kommentje:

Halihó!

Nyugi Nikovan, ha baj lenne, akkor nem mondott volna ilyet a doki, semmi baj nem lesz, növekszik az a csöppség! :)

A hematomáról szó sem volt most ezen az Uh-n, de csütörtökön megyek az én dokimhoz és ő úgy is megnézi, akkor majd kiderül, hogy ott van-e, vagy nincs. Remélem felszívódott, bár tegnap volt egy kis rózsaszínes folyásom, úgyhogy lehet, hogy még ott van és szivárog.

2012. jan. 31. 15:31
 240/351 anonim ***** válasza:
sziasztok csajok!!mizus veletek???tegnap voltam dokinál!!nem vagyok pcos!!minden rendbe talált a doki nálam!!van peteérésem látott egy petét ami hamarosan megérik!!igaz látott apró kis méretű cisztákat de nem korosak!!de még mindig nem vagyok biztos,hogy nincs-e pl. pcos vagy valami bajom!!netti!!
2012. febr. 1. 09:43
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!