Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szóval létezik, hogy terhes...

Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó

Figyelt kérdés
A "problémám" a következő: menzeszem után rögtön nekiláttunk a férjemmel a babaprojektnek, ez pont két hete volt, azóta folyamatosan próbálkozunk! Pár napja azonban rendkívül fáradt vagyok, émelygek, hánytam is többször (nem reggel, hanem délután), a mellbimbómon pedig ilyen kis ici-pici fehéres dudorkák jelentek meg, de nem feszül és nem érzékeny, ja és a hasam is görcsöl és a derekam is majd leszakad, mint a mikor menzesz előtt vagyok! A menzeszemnek másfél hét múlva kell megjönnie, remélem nem fog), tehát még csak tesztet sem csinálhatok, mert még az is korai!
2011. nov. 10. 10:01
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/351 anonim ***** válasza:
Mi pont azért költöztünk tőlük 20 km-rel arrébb, nehogy papucsban át tudjon jönni :):):)
2012. jan. 16. 19:44
 192/351 anonim ***** válasza:
na én messze lakok tőlük!!meg van a jó oldala meg a rossz is!!tehát ha nekünk is lesz babánk valaha én szeretném ha meglátogatna!!nem szeretném ha csak sógornőm babája lenne nekik!!én sajna így jártam a mamámmal!!és ez valahol megviselt!!apukámról ne is beszéljünk!!3 éves voltam amikor utoljára láttam!!és most lett volna kíváncsi rám és én nem kérek belőle!!bocsi,hogy így írom!!értitek??
2012. jan. 16. 19:55
 193/351 anonim ***** válasza:

Netti nálunk az a helyzet, hogy megy az okoskodás, ha itt laknának a szomszédba anyósék akkor sem segítenének, szóval örülök, hogy elköltöztünk. Sajnálom, hogy ilyet írsz apukádról, az enyém egy angyal volt, de 7 éves koromban meghalt sajnos :(.

(Nikovan)

2012. jan. 16. 21:14
 194/351 anonim ***** válasza:
nikován:ne értsd félre amit apuról írtam!!de én semmi jót nem tudok mondani róla!!most mondjam azt,hogy nekem nem apám meg nem érzem,hogy valamikor az volt vagy az!!én örültem volna ha én is teljes családba nőttem volna fel de sajnos nem úgy alakult!!érted??
2012. jan. 16. 21:21
 195/351 anonim ***** válasza:
Persze értem és sajnálom, hogy nem mondhatsz róla olyan jót mint én az enyémről. Hogy érzed magad? Még mindig fenn áll a "tünet"?
2012. jan. 16. 21:34
 196/351 anonim ***** válasza:
én is szeretnék jókat mondani róla de nem tudok!!megmondva őszintén nem is ismerem!!de szerintem nem is kíváncsi rám!!de mindegy!!a mellbimbó érzékenység mindig meg van elég intenzív!!bár a hőmet nem mértem most de szerintem az is fent van!!mást nem érzek!!nem görcsölök semmi nincs csak reggel volt egy kis émelygés!!hányinger!!érdekes a hőm amúgy!!netti!!
2012. jan. 16. 21:44
 197/351 anonim ***** válasza:
sziasztok csajok!!ááááááh nem tudom mi van!!elegem van!!még mindig változatlan minden!!már most már idegesít!!veletek mizus??netti!!
2012. jan. 17. 07:20
 198/351 anonim ***** válasza:

Netti még mindig semmi? Teszt vagy doki?!

Én mindentől olyan hamar elfáradok... úgy érzem kezdődik már. Mire feljövök a garázsból a lakásba, pedig nem sok lépcső úgy érzem mintha hajnal óta kapálnék. Persze a kicsi lányomat is fel kell venni közbe, mert egyedül még nem tud feljönni, csak négykézláb :).

Netti remélem azért van hányingered, bár utána fogsz még "káronkodni" nagyokat ha valóban azért vagy rosszul :):).

2012. jan. 17. 09:38
 199/351 anonim ***** válasza:
szia!!szerintem doki!!megvárom mit mond!!de talán egyre jobban érzékeny (olyan mintha égne a mellbimbóm)tök rossz!!de már nem kellet volna kimutatnia a tesznek??ma vagyok 35 napnál!!vagy csak egyszerűen késik!!netti!!
2012. jan. 17. 09:45
 200/351 anonim ***** válasza:

Mikor mégy dokihoz? Ha soká én tuti vennék egy érzékenyebb tesztet mint a clearblue. Szorítok!!! :)

(Nikovan)

2012. jan. 17. 12:03
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!