Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szóval létezik, hogy terhes...

Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó

Figyelt kérdés
A "problémám" a következő: menzeszem után rögtön nekiláttunk a férjemmel a babaprojektnek, ez pont két hete volt, azóta folyamatosan próbálkozunk! Pár napja azonban rendkívül fáradt vagyok, émelygek, hánytam is többször (nem reggel, hanem délután), a mellbimbómon pedig ilyen kis ici-pici fehéres dudorkák jelentek meg, de nem feszül és nem érzékeny, ja és a hasam is görcsöl és a derekam is majd leszakad, mint a mikor menzesz előtt vagyok! A menzeszemnek másfél hét múlva kell megjönnie, remélem nem fog), tehát még csak tesztet sem csinálhatok, mert még az is korai!
2011. nov. 10. 10:01
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/351 anonim ***** válasza:

Írtam privit Netti. Milyen erősségűvel teszteltél? Szerintem ha nem jön meg 2 nap múlva csinálj egy újat.

(Nikovan)

2012. jan. 16. 09:26
 182/351 Szundika20 ***** válasza:
Hát nekem is késett aztán még is megjött....nekem is meg volt az összes létező tünetem...éjszaka arra keltem fel hogy hányingerem van meg stb...aztán tegnap mégis megjött... Nikovan én is így gondolkodom... hogy igazából senkinek semmi köze hozzá...ez a tieteké ti örömötök ha ti akartok akkor ennyi!:) örülök hogy sikerült neked leírhatnád mit műveltél:D hogy összejött...:)))) mi már lefixáltuk hogy mi lesz a vezeték neve meg stb..még jó az elején tisztázni mint már akkor amikor már úton van...és akkor vitatkozok ezen... meg hogy más ne szólhasson bele...tuti nálunk ez is balhét fog kelteni de pont leszarom....azért fixáltam le előre hogy akkor már hiába kötnek bele mi már megbeszéltük... ne foglalkozz mással tuti sok emberbe negatív dolgot fog kelteni de ne is figyelj rájuk...csupán csak irigyek..
2012. jan. 16. 13:05
 183/351 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!!

Nikovan gratulálok!!!!!!:) Csudijó!!! A többieknek kitartás, jön az a babó úgy is, csak nem stresszeljetek!

Netti mi újság?

Nikovan júliusra leszel kiírva? Az hogy lehet, én augusztusra vagyok kiírva és előbb lettem terhes?! Bizti jól nézted?

2012. jan. 16. 14:29
 184/351 A kérdező kommentje:
Ja, Netti! Nekem a késés 10. napján lett pozitív, addig nega volt, de kiderült, hogy a mensi időpontja előtt 4 nappal fogant, azért nem volt pozi előbb a teszt.
2012. jan. 16. 14:33
 185/351 anonim ***** válasza:

Szundika örülök, hogy pozitívabb a hangulatod :). Apa nem volt itthon 3 hétig, aztán 1 hetet itthon töltött és az alatt jött össze. Lehet ki kellene próbálnotok ;)(csak vicc, mert nagyon rossz, hogy sokat távol van).

Szundika mi olyan kreatívak vagyunk, hogy a saját nevünket adtuk eddig a gyereknek, így az első lányunk Nikoletta mint én :), ha most fiú lesz akkor apa nevét kapja, ezt már ezer éve eldöntöttük, mint ti, mikor még meg sem fogantak.

Zsó! Te vagy júliusra kiírva, nem én. Emlékszel az elején beszéltük, hogy október 22 volt az utolsó mensi első napja és abból számoltam neked a július 29-et. Vagy védőnéni/doki mást mondott?

Én szeptember 22 számoltam magamnak.

Csajok majd ha privibe írunk megírom a lánynevünket. Igazából arra vagyok kíváncsi nem e hangzik hülyén a családnévvel.

puszi mindenkinek, megyek a nagyért az oviba

(Nikovan)

2012. jan. 16. 15:15
 186/351 A kérdező kommentje:

Jesszus, bocsi, kicsit félre olvastam! Igen okt. 22 volt az uccsó mensim, de mivel nem félidőben fogant, hanem a következő mensim előtt, ahogy írtam, ezért augusztus 6-7 jött ki. 6.-a a házassági évfordulónk! :)

De azt mondta a védőnő, hogy a 12.heti Uh alapján fogja tudni pontosan kiszámolni!

2012. jan. 16. 16:23
 187/351 anonim ***** válasza:

Húha lehet ebből lesz még kavar. Mikor a kisebbel jártam nst-re egy csaj pont ezt ecstelte a dokinak, hogy neki nem félidőben fogant és ...stb nem voltak tőle elragadtatva, ők csak arra kíváncsiak, hogy mikor volt az utolsó első napja.

Majd látod, de a 12. uh ill. az uh-k alapján szépen meg lehet nézni, hogy pontos e a számolás.

(Nikovan)

2012. jan. 16. 16:35
 188/351 anonim ***** válasza:

sziasztok csajok!!jól lemaradtam!!na próbálok válaszolni,reagálni amiket eddig írtatok!!

én őszintén örülök Zsó és Nikován ,hogy nektek össze jött!!nincs egyáltalán bennem semmi féltékenység semmi irigység!!tudom nem rám ránk értetted de van aki itt írogat és irigység van benne!!

nikován:írtam neked prívit mert te is írtál!!de itt is beszélgethetünk nincs ezzel semmi gond!!a családdal meg ne foglalkozz!!elég szomorú,hogy anyósod így gondolkodik!!(hogy kedvenc kisfiának nem jön össze és a te boldogságodnak babádnak nem örül!!)érted!

zso:ez a hülye(már bocs) ciklus.hu 28 ciklusnapra húzta be az ovum és most nem is tudom reális-e!!ilyen esetbe is tud mondani valamit a doki??érted??

szundika:csak pozitívan!!nagyon helyes!!én is próbálok az lenni bár én még nem tudom mi is van!!a teszt negatív a hőm fent a mellbimbóm reggel nagyon éget érzékeny volt!!de ha most se jött össze majd a doki segít!!legalább is remélem!!legalább tisztába leszünk mi is a helyzet és ha valamelyikünk el probléma van akkor legalább kiderül!!

próbáltam sorba válaszolni mindenkinek!!kicsit hosszú lett !!bocsi!!írjatok!!netti!!

2012. jan. 16. 16:39
 189/351 anonim ***** válasza:

Netti az én anyósom már csak ilyen. Azt mondja, hogy örül, pedig még az elsőnél is beszólt, előtte meg állandóan azzal idegesítettek, hogy mikor lesz unoka. Szereti amúgy őket a maguk módján, de csak addig míg mi is ott vagyunk, aztán vihetjük őket onnan ahova akarjuk. Tuti kapunk hideget/meleget, ezért is ér rá még elmondani.

Anyám is azt mondta már a 2.-nál, hogy ha ez fiú nem kell nekünk több gyerek. Szóval... Nem tudom ti hogy vagytok vele, mi mindig 3 gyereket terveztünk, most kicsit szegényesbben élünk, hogy gyeden vagyok, de ez is relatív, magunkhoz képest írom/mondom.

Egyébként pont amit írtál a ciklus.hu-ról azért is töröltem ki magam onnan, mert még a mensi idejét sem jól húzta be nekem. A jó öreg naptárazás a nekem való :)

(Nikovan)

2012. jan. 16. 19:05
 190/351 anonim ***** válasza:
na én is így vagyok anyósommal!!szeretem őt(őket)de lehet nem tudnék együtt élni velük!!érted??
2012. jan. 16. 19:27
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!