Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szóval létezik, hogy terhes...

Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó

Figyelt kérdés
A "problémám" a következő: menzeszem után rögtön nekiláttunk a férjemmel a babaprojektnek, ez pont két hete volt, azóta folyamatosan próbálkozunk! Pár napja azonban rendkívül fáradt vagyok, émelygek, hánytam is többször (nem reggel, hanem délután), a mellbimbómon pedig ilyen kis ici-pici fehéres dudorkák jelentek meg, de nem feszül és nem érzékeny, ja és a hasam is görcsöl és a derekam is majd leszakad, mint a mikor menzesz előtt vagyok! A menzeszemnek másfél hét múlva kell megjönnie, remélem nem fog), tehát még csak tesztet sem csinálhatok, mert még az is korai!
2011. nov. 10. 10:01
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/351 anonim ***** válasza:
sziasztok!!na megjöttem!!minden rendbe van nálam most legalább is nem látott cisztát sem!!nem soká meg fog jönni!!majd a ciklus 12,14 napon kell vissza mennem,hogy van-e tűszőrepedésem!!Írjatok!!netti!!
2012. jan. 17. 15:28
 202/351 anonim ***** válasza:

Ezek szerint voltál dokinál és semmi?!

Régebben volt cisztád?

Zsó te hogy vagy?

(Nikovan)

2012. jan. 17. 16:16
 203/351 anonim ***** válasza:
hát semmi!!igen!!főleg ha babára érted!!de legalább megnyugodtam!!igen volt 2010 októberbe cisztám de 2011 áprilisára eltűnt!!felszívódott!!most meg nem is volt!!mert akkor még elég rendszertelen volt a menszim 2010-ben!!
2012. jan. 17. 18:00
 204/351 anonim ***** válasza:

Gondolom akkor a ciszta is bezavart. Most nm mondta a doki, hogy miért nem jött meg? Vagy neked amúgy is ilyen rendszrtelen a ciklusod?

Sajnálom amúgy, mert tök azt hittem, hogy neked is bejött.

(Nikovan)

2012. jan. 17. 18:20
 205/351 anonim ***** válasza:
hát gondolom én is a ciszta zavart be akkor!!nem mondta miért jön meg ilyen soká!!35 napnál tartok ma!!bár lehet ideges voltam hiába nem éreztem!nem mindig érzem meg ha ideges vagyok!!nem érzem sokszor,hogy mindjárt felrobbanok!!érted??bár nem tudom!!este is elég rosszul aludtam keveset!!na mindegy!!ÚJ CIKLUS ÚJ ESÉLY!!most így vagyok vele!!majd következő hónapba!!de ugye beszélgetsz velem következő ciklusba is!!???
2012. jan. 17. 18:31
 206/351 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok!

Fel a fejjel Netti! Helyes a hozzáállásod: Új ciklus, új esély! :) Szurkolunk nagyon, írj mindig, hogy mi van!

Jól vagyok köszi, de annyira rossz, hogy már két hete voltam UH-n utoljára és még két hét mire újra mennem kell, addig meg nem tudok a babóról semmit! Bár minden héten láthatnám és hallhatnám a kicsi szívét! Remélem jól van! De azt érezném ha baj lenne ugye???

Nikovan te hogy vagy??? Tudom, írtad, hogy nem tud még egyedül felmenni a lépcsőn a kicsid, de azért óvatosan emelgesd! Most nagyon vigyázz magadra!!!

2012. jan. 17. 19:18
 207/351 anonim ***** válasza:

majd holnap írok csajok!!persze csak pozitívan lehet ez az egészet felfogni!!

szundikának is pozitív gondolkodást kívánok és neki is fel a fejjel!!ne adja fel!!tök felesleges!!majd csak összejön nekünk is!!netti!!

szép estét jó éjt!!puszi mindenkinek !!holnap írok!!

2012. jan. 17. 19:52
 208/351 anonim ***** válasza:

Örülök neked Netti, hogy nem vagy elkseredve, emlékszel én is ezt írtam neked, ha nekem nem jön össze, akkor majd legközelebb. Én itt leszek és írogatok.

Zsó éreznéd ha baj lenne, úgyhogy ezen ne izgulj.

Élvezd ki, hoyg az elsőt várod, mert bár nem tudom, hány gyereket terveztek, de a 2,3. már nem olyan. Mindig van egy nagyobb aki után futkosni kell.

Nekem nem olyan egyszerű, mert a kicsi is hiába tud járni, ha pl. a garázsból fel kell cipelni, vagy fogom a kezét és fellépked, de mindig eldől és leteszi a kezét.

Mivel nincs segítségem így ezeket nekem kell megoldani.

Jövő hét péntekre kaptam időpontot a dokihoz, nagyon kíváncsi vagyok.

(Nikovan)

2012. jan. 18. 09:35
 209/351 A kérdező kommentje:

Én is jövőhét pénteken megyek! Mindenképp írj majd, hogy mi volt!

Hát remélem is, hogy nincs baj, már alig várom az Uh-t!

Netti, mi újság?

2012. jan. 18. 11:54
 210/351 anonim ***** válasza:
sziasztok!!hát nálam nem sok minden van sajnos megjött!!de a maga módján most örülök neki!!de nem baj!!legalább nincs bajom és minden rendbe van a ciklusommal!!viszonylag!!jól működik nálam!!értitek??a páromnak nem sikerült beutalót intéznem mert ma nem voltak!!majd holnap hívom őket!!kb.most ennyi a helyzet nálunk!!és veletek mizus??írjatok!!netti!!
2012. jan. 18. 16:19
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!