Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó
Szia Zsó! Mivel nagyon eltüntetek Nettivel levelezgettünk.
A szüetési időpontot úgy kell kiszámolni, hogy az utolsó mensi első napja + 7 és vissza számolsz 3 hónapot :).
Szóval július 29-re leszek kiírva :):). Nekünk is júliusban volt az esküvőnk :).
Na de a lényeg, Nettinek már "dicsekedtem" :) mert 2 napja + teszteltem :):).
Még tart a vizsgaidőszakom, utána elmegyek én is dokihoz, úgyhogy még csak a férjem tudja, meg a legjobb barátnőm :), meg ti :).
Megértelek a rosszullét miatt, 2 gyerekemmel tök sokáig rosszul voltam... ááá ha rá gondolok...
(Nikovan)
Én is mindig kiszámoltam, hogy ha ez lesz...akkor :):).
Tiszta hülyeség. Hogy vagy Netti és persze többik???!
(Nikovan)
szundika:mikorra nem várod??vagy már késik??mert most teljesen lemaradtam!!nekem még mindig semmi!!de nem tudom mi is van!!felteszem a görbém hátha tudtok valamit mondani!!ja ezt a hőt 3:35-kor mértem mert felkeltem,hogy megmérjem de valójába nem akkor keltem fel és akkor 36,9 mértem!!
itt van a görbém:
szerintetek most mi van?ugye meg fog jönni??netti!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!