Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó
Ne vedd kézpénznek :), hogy a naptár mit ír, mert nekem elsőre lányt írt és az lett.
Másodiknak fiút és az is lány lett :), pedig még a terhességem is más volt, így tényleg én is azt hittem egészen a 18. hétig.
Barátnőmnek mindkétszer lányt írt és fiai vannak :):):)...ilyen ez a naptár módszer.
Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok, mert holnap elutazom és csak karácsonyra jövök vissza :).
Zsó növezd a pocakot, csajok mi meg várjuk a Jézuskát... tudjátok miért :);) puszi mindenkinek így ismertlen ismerősként.
(Nikovan)
Sziasztok!
Rendben Nikovan, növesztem :) Jó utat és Boldog Karácsonyt!!! Puszi! :)
Szundika! csütörtökön megyek dokihoz megint, izgulok is rendesen!
Ja, és a rosszullétek is elkezdődtek! Rémes! A szombatot a mosdóban töltöttem! :(
Sziasztok csajok!
Végre itthon vagyok :).
Szundika! Nincs miért irigykedni, vizsgázni voltam csak az egyetem 400 km-re van :(, így sokat kell utazni.
Kivel mi a helyzet? A sós fürdőről én csak tőled hallottam, nem tudok róla semmit.
Zsó! Mi volt a dokinál?!
Netti még mindig anyósék?! (Nem irigyellek.)
BOLDOG KARÁCSONYT NEKTEK!!!
(Nikovan)
Sziasztok!
Minden ok, már 1 cm a baba, jól van és a hematóma is múlik!
BOLDOG KARÁCSONYT NEKTEK IS! Puszi! :)
Sziasztok!
Látom mindenkinek tartalmas az ünnep :).
Nem is tudom hogy állok hozzá... olyan sehogyan. Izgulok, hogy jöjjön már, de (szerintem) nem görcsösen. Közbe nekem vizsgaidőszakom van, úgyhogy leköt a tanulás meg a gyerekek. Furcsálom, hogy most miért kell várni, mikor az első kettő olyan lazán jött. Erre a szomszéd megnyugtatott, hogy az első kettő nekik is 2 perc alatt összjött a 3. meg 14 hónap :S... na azért remélem addig nem kell várni.
Hogy vagytok amúgy?? Szilvesztert otthon töltitek vagy mentek valahova? Zsó szerintem otthon leszel ha jó a tippem ;). Az első lányommal emlékszm otthon almaleveztünk :)
(Nikovan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!