Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szóval létezik, hogy terhes...

Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó

Figyelt kérdés
A "problémám" a következő: menzeszem után rögtön nekiláttunk a férjemmel a babaprojektnek, ez pont két hete volt, azóta folyamatosan próbálkozunk! Pár napja azonban rendkívül fáradt vagyok, émelygek, hánytam is többször (nem reggel, hanem délután), a mellbimbómon pedig ilyen kis ici-pici fehéres dudorkák jelentek meg, de nem feszül és nem érzékeny, ja és a hasam is görcsöl és a derekam is majd leszakad, mint a mikor menzesz előtt vagyok! A menzeszemnek másfél hét múlva kell megjönnie, remélem nem fog), tehát még csak tesztet sem csinálhatok, mert még az is korai!
2011. nov. 10. 10:01
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/351 anonim ***** válasza:

Ne vedd kézpénznek :), hogy a naptár mit ír, mert nekem elsőre lányt írt és az lett.

Másodiknak fiút és az is lány lett :), pedig még a terhességem is más volt, így tényleg én is azt hittem egészen a 18. hétig.

Barátnőmnek mindkétszer lányt írt és fiai vannak :):):)...ilyen ez a naptár módszer.

Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok, mert holnap elutazom és csak karácsonyra jövök vissza :).

Zsó növezd a pocakot, csajok mi meg várjuk a Jézuskát... tudjátok miért :);) puszi mindenkinek így ismertlen ismerősként.

(Nikovan)

2011. dec. 19. 11:15
 132/351 Szundika20 ***** válasza:
De irigyellek téged:D én dolgozok péntekig sőt 2 ünnep között is végig fogok.... Kedves kérdező mikor kell vissza menned megint az orvoshoz?
2011. dec. 19. 12:16
 133/351 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Rendben Nikovan, növesztem :) Jó utat és Boldog Karácsonyt!!! Puszi! :)

Szundika! csütörtökön megyek dokihoz megint, izgulok is rendesen!

Ja, és a rosszullétek is elkezdődtek! Rémes! A szombatot a mosdóban töltöttem! :(

2011. dec. 19. 16:41
 134/351 Szundika20 ***** válasza:
Oh szegény és az apuka mit szól?:) hogy bírja? én már biztos vagyok benne hogy már egyre többet csinálhatsz majd....elmúlik ez hogy feküdnöd kell majd felváltja a hányás:D akk meg majd néha azért fogsz feküdni.... de inkább azért mint h bármi baja legyen a kis drágának...:))
2011. dec. 19. 19:02
 135/351 Szundika20 ***** válasza:
Csajok hallott már valaki erről a sós fürdőről?
2011. dec. 19. 20:58
 136/351 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok!

Végre itthon vagyok :).

Szundika! Nincs miért irigykedni, vizsgázni voltam csak az egyetem 400 km-re van :(, így sokat kell utazni.

Kivel mi a helyzet? A sós fürdőről én csak tőled hallottam, nem tudok róla semmit.

Zsó! Mi volt a dokinál?!

Netti még mindig anyósék?! (Nem irigyellek.)

BOLDOG KARÁCSONYT NEKTEK!!!

(Nikovan)

2011. dec. 23. 13:52
 137/351 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Minden ok, már 1 cm a baba, jól van és a hematóma is múlik!

BOLDOG KARÁCSONYT NEKTEK IS! Puszi! :)

2011. dec. 24. 14:33
 138/351 anonim ***** válasza:
sziasztok csajok!!nem sok minden van velem!!ez a pár nap nagyon húzós volt azért sem írtam!!22-én disznó toroztunk azért nem írtam és utána meg alig éltem úgy elfáradtam!!így nem is nagyon figyeltem magam meg nem is érdekelt(érdekel)anyósomékhoz hétfőn megyünk de 31-én jövünk haza!!mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!majd valamikor újra írok!!sziasztok netti!!
2011. dec. 25. 10:33
 139/351 Szundika20 ***** válasza:
Sziasztok! Nikovan én már megtudakoltam hogy kell... ti hogy álltok hozzá mit mondogattok magatokba hogy sikerülni fog vagy hogy majd jön ha akar, vagy mégis mit? én semlegesen próbálok hozzá állni... igazából nem érdekel h mikor jön...nem sűrűn foglalkozok vele... az baj szerintetek?:(:)
2011. dec. 27. 13:46
 140/351 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Látom mindenkinek tartalmas az ünnep :).

Nem is tudom hogy állok hozzá... olyan sehogyan. Izgulok, hogy jöjjön már, de (szerintem) nem görcsösen. Közbe nekem vizsgaidőszakom van, úgyhogy leköt a tanulás meg a gyerekek. Furcsálom, hogy most miért kell várni, mikor az első kettő olyan lazán jött. Erre a szomszéd megnyugtatott, hogy az első kettő nekik is 2 perc alatt összjött a 3. meg 14 hónap :S... na azért remélem addig nem kell várni.

Hogy vagytok amúgy?? Szilvesztert otthon töltitek vagy mentek valahova? Zsó szerintem otthon leszel ha jó a tippem ;). Az első lányommal emlékszm otthon almaleveztünk :)

(Nikovan)

2011. dec. 28. 11:01
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!