Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szóval létezik, hogy terhes...

Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó

Figyelt kérdés
A "problémám" a következő: menzeszem után rögtön nekiláttunk a férjemmel a babaprojektnek, ez pont két hete volt, azóta folyamatosan próbálkozunk! Pár napja azonban rendkívül fáradt vagyok, émelygek, hánytam is többször (nem reggel, hanem délután), a mellbimbómon pedig ilyen kis ici-pici fehéres dudorkák jelentek meg, de nem feszül és nem érzékeny, ja és a hasam is görcsöl és a derekam is majd leszakad, mint a mikor menzesz előtt vagyok! A menzeszemnek másfél hét múlva kell megjönnie, remélem nem fog), tehát még csak tesztet sem csinálhatok, mert még az is korai!
2011. nov. 10. 10:01
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/351 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi Szundika, de én sem ülők itt egész nap. Teszek-veszek és 2 percre felnézek...

Nincs köze a meleg kajához a terhességnek, én mindent ugyan úgy csináltam mint a terhesség előtt, sőt az elsővel 34 hetes koromig dolgoztam éltem a megszokott életem.

A hematómával kapcsolatban akartam írni, hogy azért érdemesebb magunkat kímélni, mert a hematóma pont attól alakul ki, hogy megerőltetni magát az ember.

Ezt a barátnőm mondta és Zsónak szánom igazából, bár nekem semmi segítségem sincs így el lehet képzelni mit össze ugráltam 2 gyerekkel, míg itthon volt mindkettő (21 hónap van közöttük és barátnőmnek is) mégsem lett szerencsére semmi ilyen.

Szóval nem törvényszerű, csak érdemes oda figyelni.

(Nikovan)

2011. dec. 12. 18:58
 102/351 A kérdező kommentje:

Az biztos, hogy kímélni kell magunkat az első perctől, nekem ugye múlt hét kedden kezdődött a vérzéssel és előtte nap hétfőn nagytakarítást csináltam, szóval lehet attól alakult ki, nem szabadott volna egyedül takarítanom!:(

Én is hallottam az ülőfürdő veszélyéről, én nem is fürdök csak zuhanyzok, pedig néha olyan jól esne egy kis fürdőzés!

Nikovan érzel valamit? Mármint remélhetőleg holnap nem jön meg, én ilyenkor már érezni szoktam, ha megjön! Remélem te nem! :)

2011. dec. 12. 19:34
 103/351 Szundika20 ***** válasza:
Sajnos az én főnököm nem nézné jó szemmel meg mászkálok a városba...meg ha elém raknak egy nagy stoc papírt... akkor az az első!!:) Örüljünk míg van munkahelyünk!!:)ha mondjuk 9.én volt beágyazodás a számolás szerint..akkor ha msot mérnék hőt mennyinek kéne lennie?
2011. dec. 12. 20:12
 104/351 anonim ***** válasza:
sziasztok csajok!!mizus veletek??van valami fejlemény??leeset a hőm!!36,3 volt reggel!!várom a menszit!!vagy nem is tudom mi van!!netti!!
2011. dec. 13. 07:55
 105/351 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Zsó! A barátnőm is azt mondta, hogy már volt róla sejtése, hogy terhes és végig kapálta a kertet vagy valami ilyesmi, de a lényeg, hogy megerőltette magát és ez lett belőle. Egyébként ez a hematóma az, ha valami hajszálér megpattan és ott egy vérrög keletkezik. Doki mondta... sok pihenés megoldja, nyugi :).

Szudnika! Én kedvességből kérdeztem, hogy hol vagy, mert úgy láttam sokáig nem írtál. Mindenkinek más a melóhelye én 2008 júliusa óta itthon, de még nem sűrűn unatkoztam elhiheted, de a melóhelyemről is simán tudtam/tudnék netezni, mert olyan volt.

Netti! Ha leesik a hő tényleg azt jelenti hogy ma vagy holnap megjön, de semmibe ne éld bele magad, mert olyan össze vissza volt a hőgörbéd eddig is.

Tuti jó a mérésed? Minden nap ugyan abban az időpontban meg minden??!

Szundika kérdezte, hogy most ha már volt beágyazódás akkor mennyinek kell lennie a hőnek.

Én úgy tudom, hogy amíg meg nem jön aznap vagy előző nap esik le a hő ha nem volt megtermékenyítés. Terhes nőknek mindig "magas" a hőjük...

Még ma nem jött meg, de semmi biztosíték nincs a múlt hónap miatt.

Péntek vagy szombatig fogok várni...

(Nikovan)

2011. dec. 13. 12:54
 106/351 anonim ***** válasza:
Nikovan::szia!!mindig próbálom ugyan abba időbe mérni és ugyan ott!!bár néhány perc eltérés van!!ami pirossal van jelölve azok a mérések más időbe történtek!!én úgy tudom pé-kor és beágyazódáskor is leesik a hő!!ha nem jól tudom javítsatok ki!!bár ma vagyok a ciklus 31. napjánál várom mi fog történni!!meg jön vagy sem!!nekem a menszi napján esik le a hőm!!de már ilyenkor meg szokott jönni!!vagy korán reggel vagy délelőtt!!netti!!
2011. dec. 13. 13:06
 107/351 A kérdező kommentje:

Ez izgi! :) remélem összejött nektek is! Bár tesztelni még nem érdemes, én a késés 3. napján negatívat teszteltem és a 10.-en a pozit! Jó mondjuk nálunk nem félidőben fogant, hanem később!

Nikovan! Érzel valamit?

2011. dec. 13. 13:51
 108/351 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Zsó!

Nem érzek különösebben semmit. Tegnap kellett volna megjönnie, de a semmi helyett éjfél körül barnás folyásom volt. Ez mi?? Tudja valaki? Mára elmúlt és megint semmi.

(Nikovan)

2011. dec. 14. 17:27
 109/351 A kérdező kommentje:

Hű, hát hallottam olyat, hogy a mensi idején barnás folyás jelentkezik, annál, aki terhes. Meg, hogy ha nem is jön meg, de a hasfájást érezheted mensi idején. Szóval ha nem jött meg rendesen, akkor van esély!!!!! :)

Mikor volt pé-d? De jó lenne! Mikor tesztelsz, ha nem jön meg?

2011. dec. 14. 17:37
 110/351 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva fogalmam sincs mikor volt pé-m. Én ezeket sosem éreztem és ugye nem is hőmérőztem. Mióta szültem még a menstruációs fájdalmat sem éreztem, csak azt vettem mindig észre, hoyg megjött.

Megfogadtam, hogy pihenek és szedek magne B6-ot. Eddig még csak a magne B6-ot sikerült teljesíteni.

Mindegy érdekes, ezt még nem tapasztaltam, a férjem azt mondja várjak hétfőig a tesztel.

Rendes nem (?!) :), mikor tök meghalok nagyjából a kíváncsiságtól :). Én már péntek-szombat akartam tesztelni.

Holnap várom a fejleményeket veletek kapcsolatban.

Csajok Szundika, Netti veletek mi a helyzet?!

(Nikovan)

2011. dec. 14. 19:19
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!