Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szóval létezik, hogy terhes...

Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó

Figyelt kérdés
A "problémám" a következő: menzeszem után rögtön nekiláttunk a férjemmel a babaprojektnek, ez pont két hete volt, azóta folyamatosan próbálkozunk! Pár napja azonban rendkívül fáradt vagyok, émelygek, hánytam is többször (nem reggel, hanem délután), a mellbimbómon pedig ilyen kis ici-pici fehéres dudorkák jelentek meg, de nem feszül és nem érzékeny, ja és a hasam is görcsöl és a derekam is majd leszakad, mint a mikor menzesz előtt vagyok! A menzeszemnek másfél hét múlva kell megjönnie, remélem nem fog), tehát még csak tesztet sem csinálhatok, mert még az is korai!
2011. nov. 10. 10:01
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/351 anonim ***** válasza:

Szia netti! Az unokatesóm iszik azt hiszem palástfű teát majd rákérdezek. Ha téged megnyugtat ez a hőmérőzés akkor szerintem csináld. Nekem nincs mire, férjem megint 300 km-re :(.

Zsó mi van veled? Voltál dokinál?!

Szundika kórházban mi volt?

Mindenkinek jól telt a szilvesztere?

(Nikovan)

2012. jan. 4. 21:39
 152/351 anonim ***** válasza:
Nikovan:az a teával kapcsolatba köszi a segítséget!!menszi előtt hány nappal nem lehet inni??ez nem tudom még!!a baj a hőmérőzéssel,hogy csak felidegesítem magam rajta!!egyrészt jó mert tudod mikor kellene együtt lenni meg a menszi mikor fog jönni!!DE ha arra gondolok,hogy na már megint nem úgy alakul a hőm ahogy én akarom(kellene)csak felidegesítem magam!!értitek?ma elkezdem inni a teát!!remélem használni fog!!a pé után hány napig marad lent a hő??valaki tudja!!és látszik a hőgörbén a tüszőrepedés??honnan tudjam,hogy megvolt a tüszőrepedésem??tanácstalan vagyok!!netti!!
2012. jan. 5. 07:52
 153/351 anonim ***** válasza:

Netti totál értem amit mondasz, ezért nem hőmérőzök.

Mikor apa itthon van akció és ennyi :), ami amúgy is lenne. Aztán várjuk a csodát :).

Unokatesómmal még nem beszéltem.

(Nikovan)

2012. jan. 5. 11:23
 154/351 anonim ***** válasza:
fogalmam sincs,hogy volt e pé-m meg,hogy egyáltalán lesz-e meg tüszőrepedésem is!!a palástfű vajon segít ezeken??vagy egyáltalán ér valamit??netti!!
2012. jan. 5. 11:49
 155/351 Szundika20 ***** válasza:
Sziasztok! először is csak visszamentem megnézni h minden ok e a vérképemmel... am azt hiszem vagyis kiszámoltam a neten és nekem is 1-én volt -pém...és talán 2.án voltunk együtt utoljára.... majd meglátjuk mi lesz....
2012. jan. 5. 20:23
 156/351 Szundika20 ***** válasza:
jaj egy gyors kérdés nincs ismerősötök Amerikába vagy külföldön? a másik kérdés hogy nem emléxik valaki vagy akár te kedves kérdező hogy a pé.től hányadik napon érezted először a tüneteket?
2012. jan. 5. 21:22
 157/351 anonim ***** válasza:
sziasztok!!mizus veletek??ez a tünet dolog engem is érdekel!!netti!!
2012. jan. 6. 07:15
 158/351 anonim ***** válasza:

sziasztok!!mizus veletek??

nikovan:a hőgörbém ma feljebb ment!!

itt van a görbém ha érdekel!!

[link]

netti!!

2012. jan. 8. 12:08
 159/351 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Bocsi, kicsit eltűntem, mert az igazság az, hogy a gépet be sem kapcsoltam,mert lég rosszul voltam az utóbbi időben!

Én jól vagyok, voltam UH-n múlt héten, a baba már integetett is nekünk, nagyon édi, legközelebb két hét múlva megyek, az lesz a 12 hetes Uh. A hematóma még mindig ott van, nem tudom mi lesz vele!Ja, és a védőnő kiszámolta, hogy kb a házassági évfordulónkkor fog születni! :)

Veletek mizu? Van valami fejlemény baba téren????

2012. jan. 13. 16:55
 160/351 anonim ***** válasza:
szia!!nem sok minden van!!én még nem tudok babával szolgálni de pár nap és kiderül!!mindig jó hallani a jó híreket!!netti!!
2012. jan. 13. 17:09
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!