Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen
hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt
fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam
abba! Zsó
Figyelt kérdés
A "problémám" a következő: menzeszem után rögtön nekiláttunk a férjemmel a babaprojektnek, ez pont két hete volt, azóta folyamatosan próbálkozunk! Pár napja azonban rendkívül fáradt vagyok, émelygek, hánytam is többször (nem reggel, hanem délután), a mellbimbómon pedig ilyen kis ici-pici fehéres dudorkák jelentek meg, de nem feszül és nem érzékeny, ja és a hasam is görcsöl és a derekam is majd leszakad, mint a mikor menzesz előtt vagyok! A menzeszemnek másfél hét múlva kell megjönnie, remélem nem fog), tehát még csak tesztet sem csinálhatok, mert még az is korai!
Szia netti! Az unokatesóm iszik azt hiszem palástfű teát majd rákérdezek. Ha téged megnyugtat ez a hőmérőzés akkor szerintem csináld. Nekem nincs mire, férjem megint 300 km-re :(.
Zsó mi van veled? Voltál dokinál?!
Szundika kórházban mi volt?
Mindenkinek jól telt a szilvesztere?
(Nikovan)
2012. jan. 4. 21:39
152/351 anonim válasza:
Nikovan:az a teával kapcsolatba köszi a segítséget!!menszi előtt hány nappal nem lehet inni??ez nem tudom még!!a baj a hőmérőzéssel,hogy csak felidegesítem magam rajta!!egyrészt jó mert tudod mikor kellene együtt lenni meg a menszi mikor fog jönni!!DE ha arra gondolok,hogy na már megint nem úgy alakul a hőm ahogy én akarom(kellene)csak felidegesítem magam!!értitek?ma elkezdem inni a teát!!remélem használni fog!!a pé után hány napig marad lent a hő??valaki tudja!!és látszik a hőgörbén a tüszőrepedés??honnan tudjam,hogy megvolt a tüszőrepedésem??tanácstalan vagyok!!netti!!
2012. jan. 5. 07:52
153/351 anonim válasza:
Netti totál értem amit mondasz, ezért nem hőmérőzök.
Mikor apa itthon van akció és ennyi :), ami amúgy is lenne. Aztán várjuk a csodát :).
Unokatesómmal még nem beszéltem.
(Nikovan)
2012. jan. 5. 11:23
154/351 anonim válasza:
fogalmam sincs,hogy volt e pé-m meg,hogy egyáltalán lesz-e meg tüszőrepedésem is!!a palástfű vajon segít ezeken??vagy egyáltalán ér valamit??netti!!
2012. jan. 5. 11:49
155/351 Szundika20 válasza:
Sziasztok! először is csak visszamentem megnézni h minden ok e a vérképemmel... am azt hiszem vagyis kiszámoltam a neten és nekem is 1-én volt -pém...és talán 2.án voltunk együtt utoljára.... majd meglátjuk mi lesz....
2012. jan. 5. 20:23
156/351 Szundika20 válasza:
jaj egy gyors kérdés nincs ismerősötök Amerikába vagy külföldön? a másik kérdés hogy nem emléxik valaki vagy akár te kedves kérdező hogy a pé.től hányadik napon érezted először a tüneteket?
2012. jan. 5. 21:22
157/351 anonim válasza:
sziasztok!!mizus veletek??ez a tünet dolog engem is érdekel!!netti!!
Bocsi, kicsit eltűntem, mert az igazság az, hogy a gépet be sem kapcsoltam,mert lég rosszul voltam az utóbbi időben!
Én jól vagyok, voltam UH-n múlt héten, a baba már integetett is nekünk, nagyon édi, legközelebb két hét múlva megyek, az lesz a 12 hetes Uh. A hematóma még mindig ott van, nem tudom mi lesz vele!Ja, és a védőnő kiszámolta, hogy kb a házassági évfordulónkkor fog születni! :)
Veletek mizu? Van valami fejlemény baba téren????
2012. jan. 13. 16:55
160/351 anonim válasza:
szia!!nem sok minden van!!én még nem tudok babával szolgálni de pár nap és kiderül!!mindig jó hallani a jó híreket!!netti!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!