Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen
hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt
fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam
abba! Zsó
Figyelt kérdés
A "problémám" a következő: menzeszem után rögtön nekiláttunk a férjemmel a babaprojektnek, ez pont két hete volt, azóta folyamatosan próbálkozunk! Pár napja azonban rendkívül fáradt vagyok, émelygek, hánytam is többször (nem reggel, hanem délután), a mellbimbómon pedig ilyen kis ici-pici fehéres dudorkák jelentek meg, de nem feszül és nem érzékeny, ja és a hasam is görcsöl és a derekam is majd leszakad, mint a mikor menzesz előtt vagyok! A menzeszemnek másfél hét múlva kell megjönnie, remélem nem fog), tehát még csak tesztet sem csinálhatok, mert még az is korai!
Hát szerintem is várj a teszttel, mert ha magamból indulok ki, akkor ugye nekem a késés 10. napján lett pozi, a 3. napon még nega volt!
Tudom, hogy baromi nehéz várni, de jobb!
2011. dec. 14. 19:44
112/351 anonim válasza:
A 2. gyerekünk volt tervezett, ott 4 nap után teszteltem és + lett, ezért gondoltam péntek-szombatra.
De várok hétfőig...
Írj majd holnap, mi volt a dokinál.
(Nikovan)
2011. dec. 14. 20:05
113/351 anonim válasza:
sziasztok!!na tegnap még csak maszatoltam ma reggel már volt egy kis vér!!de nem sok!!nem tudom most ilyenkor mi van!!de nem erős vérzés meg nem is görcsölök!!ami most feltűnt és érdekes,hogy most kezd érzékeny lenni a mellbimbóm!!feltételezem ha mondjuk megjött bár még nem jött meg teljesen akkor miért most kezd fájni a mellbimbóm!!nekem menszi előtt szokott fájni és érzékeny lenni de az is csak 1vagy 2 héttel korábban meg amikor megjön el is múlik a fájdalom!!nem keresek tüneteket és nem is képzelem be!!netti!!
2011. dec. 15. 07:49
114/351 anonim válasza:
Na csajok nekem megjött. Mérgemben úgy kitöröltem a ciklus.hu-n a vezetett ciklusom. Mióta ott vezetem késik minden hónapba 2 napot. Lehet nem jól használtam, de a naptárba ikszelgetek inkább.
Sajnálom Netti! Együtt érzek veled...
Zsó mi volt a dokinál?!
2011. dec. 15. 10:39
115/351 anonim válasza:
szia!!sajnálom,hogy megjött!!neked erős a vérzésed??én meg úgy voltam vele itt törlöm magam!!olyan idegeges vagyok!!nem hiszem el!!utálom!!netti!!
2011. dec. 15. 10:49
116/351 Szundika20 válasza:
Sziasztok! én nem érzem úgy hogy sikerült volna..de lehet h már csak azért mondom ezt mert nem akarom beleélni magam...ugyanúgy csinálok mindent mint eddig... nekem szombaton NEM kéne megjönnie elméletileg.... de én azt hiszem beteg leeszek egész héten amint felkelek már alig van erőm olyan érzés mint amikor érzem h beteg leszek....de aztán egy x idő után elmúlik...de ezt betudom annak h nem sokat alszok mostanában...
2011. dec. 15. 11:40
117/351 anonim válasza:
na akkor drukkolok!!tesztelni mikor fogsz??netti
2011. dec. 15. 11:43
118/351 Szundika20 válasza:
nem fogok majd max ha kariig nem jön meg....
2011. dec. 15. 12:26
119/351 anonim válasza:
értem!!netti!!
2011. dec. 15. 12:28
120/351 anonim válasza:
Szundika! Szurkolok neked, én majd jövő hónapba ismét ringbe szállok :).
Tök normálisan megjött. Igazából nem is vagyok annyira letörve, inkább az bosszantott fel, hogy már másodjára írta rosszul a ciklusom a ciklus.hu és én meg itt örülök magamnak.
Pozitív vagyok, majd a következő hónapban :)
Netti nyugi! Tudom béna megnyugtatás de aki védekezés nélkül szexel az előtt utóbb terhes lesz :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!