Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó
sziasztok!!nem nagyon élem bele magam semmibe!!már nem is nagyon reménykedek!!az előző hónapba szépen felment a hőm legmagasabb hőm 36,8 volt meg 36,7!de itt van az előző hőgörbém!!
netti!!
Én holnapra nem várom, de a múlt hónapban megszivatott, mert 2 napot késett...aztán mégis megjött, pedig nekem mindig pontos szokott lenni :(.
Szóval ha késik, akkor is csak hét vége fele csinálok tesztet.
Igaz, hogy a forró víz nem jó, de én kis és nagyterhesen is beleültem a melegvízbe, igaz nem égetően forróba és mégis van 2 egészséges kislányom és mindkettőt túlhordtam.
Érdemes az intelmeket megfogadni, de csak ésszerű határokon belül, mert tudom, már csak tüsszent az ember és azt hisszük ártunk a babának. Ez azért nem így van!
Csak lazán csajok :)!
Jó nektek, hogy 2 napont együtt tudtatok lenni, az én férjem 300 km-re van :( és csak jövő héten jön haza hétvégére azaz karácsonyra.
Annyira kíváncsi vagyok hogy alakulak a dolgok :):).
Zsó te hogy vagy? Pihengetsz? Volt azóta vérzés??
(Nikovan)
Köszi jól vagyok, pihengeteg, kímélem magam, nem volt vérzés csak barnázgatok, de az is egyre kevesebb. Már alig várom a csütörtököt, nem is tudom mit gondoljak...meg van még a babám, vagy lehet már nincs is velem, nődögél, fejlődik, múlik a hematoma...??? Ilyenek járnak a fejembe, de fizikailag jól vagyok, semmi fájdalmam nincs!
Izgulok értetek! :)
Netti nyugi!
A tünetek terhesség jelei is lehetnek, nekem az első lányommal volt olyan a szaglásom mint a vadászkopónak :), de az érem másik oldala, hogy hajlamos az ember ilyen dolgokat produkálni, ha nagyon izgatott. Szóval nyugi!
Amúgy ilyen pici terhességet én meg sem éreztem, semmi jele nem volt, hogy terhes vagyok és a barátnőmnek pont mondtam is ezt és ő is ugyan ezt mondta, pedig neki is 2 gyereke van.
Én is tök izgatott vagyok, de lazítani kell. :)
Zsó! Tuti ott van a baba, ezen ne aggódj. A barátnőm azt mondta mikor neki a hematóma megvolt, hogy azt mondta neki a doki, hogy ha darabos a vérzés akkor vetélés egyébként nem. Szóval nyugi, a baba megvan még és pihenj sokat, hogy szép nagyra nőjjön :).
Ááá de jó neked, hogy júliusba szülsz én is akkor akartam :):)...
Szundika közbe te hova tüntél??!
(Nikovan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!