Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen
hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt
fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam
abba! Zsó
Figyelt kérdés
A "problémám" a következő: menzeszem után rögtön nekiláttunk a férjemmel a babaprojektnek, ez pont két hete volt, azóta folyamatosan próbálkozunk! Pár napja azonban rendkívül fáradt vagyok, émelygek, hánytam is többször (nem reggel, hanem délután), a mellbimbómon pedig ilyen kis ici-pici fehéres dudorkák jelentek meg, de nem feszül és nem érzékeny, ja és a hasam is görcsöl és a derekam is majd leszakad, mint a mikor menzesz előtt vagyok! A menzeszemnek másfél hét múlva kell megjönnie, remélem nem fog), tehát még csak tesztet sem csinálhatok, mert még az is korai!
Ahogy írtam csütörtökön voltam dokinál, de még nem látott semmit, úgyhogy ezen a héten csütörtökön megint megyek, meg vérvételre küldött! Remélem most már látni fogjuk!:) A tesztjeim már teljesen erősek! :)
Veled mi újság???
2011. dec. 5. 10:57
52/351 Szundika20 válasza:
Oh hát akkor itt már egyértelmű gratulálok nagyon irigyellek:D mit ne mondjak:DD nálam semmi extra dolog nincs...majd meglátjuk hogy mi lesz....:)
2011. dec. 5. 13:09
53/351 anonim válasza:
Én is gratulálok kedves kérdező :)
(NIkovan)
Szundika neked írtam és sok mikulást kvánok nektek :)
2011. dec. 5. 21:11
54/351 A kérdező kommentje:
Drukkolok nektek! Sajnos nekem elment, elkezdett görcsölni a hasam és egy jó nagy adag vér jött ki belőlem...! :(
Ez volt az első próbálkozásunk, úgyhogy nem adjuk fel!
2011. dec. 6. 09:53
55/351 Szundika20 válasza:
Jajjj... sajnálom nagyon pedig te voltál az egyetlen akinek 3-unk közül sikerült! Nem is szabad feladni hisz még hosszú az élet!!:) Orvos nem mondta hogy mitől mehetett el?:( (Igen láttam hogy írtál de majd este válaszolok mert most megyek suliba) :))) Cuki mikulás ajándékot nektek is!!:)
2011. dec. 6. 11:31
56/351 anonim válasza:
Óóóó ne már :(... Nagyon sajnálom, anyira örültem, hogy neked legalább bejött kicsit irigy is voltam mert júliusi babát akartam...
Doki mit mondott?!
(Nikovan)
2011. dec. 7. 17:59
57/351 A kérdező kommentje:
Holnap megyek dokihoz, a vérzés elmúlt, szóval nem tudom mi volt. Nem fájt, nem volt erős és csak a tegnapi nap tartott. Remélem nem vetélés volt, de nem élem bele magam...holnap kiderül minden, majd írok!
2011. dec. 7. 20:14
58/351 Szundika20 válasza:
Nah akkor várjuk az írásodat... bízunk benne!!:)) drukk mindenkinek:)
2011. dec. 7. 21:40
59/351 anonim válasza:
Milyen színű volt ez a vér? Lehet hogy hematóma és sok pihenés megoldja. Barátnőm is így volt, sajnos 24. hétig feküdnie kellett de szeptember 9.-én egészséges kisfiút szült. A 2.-at a házassági évfordulójukon pont :).
Az első babájuk meg karácsony első napján jött, úgyhogy tudnak időzíteni :)
(Nikovan)
2011. dec. 7. 21:47
60/351 A kérdező kommentje:
A vér piros volt, mint amikor elvágod a kezed. Nem darabos, nem alvadt, nem kávézacc szerű és nincs fájdalmam. Amúgy ma reggel is jött egy kicsi. Csináltam tesztet, ami pozitív továbbra is! Délután doki!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!