Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó
Figyelt kérdés
A "problémám" a következő: menzeszem után rögtön nekiláttunk a férjemmel a babaprojektnek, ez pont két hete volt, azóta folyamatosan próbálkozunk! Pár napja azonban rendkívül fáradt vagyok, émelygek, hánytam is többször (nem reggel, hanem délután), a mellbimbómon pedig ilyen kis ici-pici fehéres dudorkák jelentek meg, de nem feszül és nem érzékeny, ja és a hasam is görcsöl és a derekam is majd leszakad, mint a mikor menzesz előtt vagyok! A menzeszemnek másfél hét múlva kell megjönnie, remélem nem fog), tehát még csak tesztet sem csinálhatok, mert még az is korai!2011. nov. 10. 10:01
1/351 anonim válasza:
Mikor volt a legutolsó mensid első napja?
2/351 anonim válasza:
peteéréskor is lehet ezeket a tüneteket érezni.
Nálam ha peteérés van: fáj, szúrkál a méhembe, leszakad a derekam, és néha még hányingerem is van. Úgyhogy most húzzatok bele, szerintem most van peteérésed.
3/351 A kérdező kommentje:
Az utolsó mensim első napja okt. 22.
2011. nov. 10. 10:13
4/351 A kérdező kommentje:
Folyamatosan rajta vagyunk, szóval, ha ez csak a peteérés jele, akkor remélem összejön! :)
2011. nov. 10. 10:14
5/351 anonim válasza:
Nekem is elég korán, hihetetlenül korán voltak tüneteim, szóval abszolút nem elképzelhetetlen.
8+4 hkm
6/351 anonim válasza:
Nekem is ilyen a cicim!:D:D végre valaki másnak is!:) én babás vagyok már 6 hete!nekem is ez volt az első tünetem és nagyon korán észleltem!remélem baba!(jah és én is az első gyogyszermentes hónapomban estem teherbe!:D)
8/351 A kérdező kommentje:
Ez biztató!:D Remélem tényleg baba!!!
Köszönöm a válaszokat!!! És gratulálok 6 hetes kismama! :D
2011. nov. 10. 17:28
9/351 A kérdező kommentje:
Neked is gratula 8+4 hkm!!! :D
De jó nektek...
2011. nov. 10. 17:35
10/351 anonim válasza:
Köszönöm! kívánom a legjobbakat neked, nektek!:)
6hetes kismama:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!