Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó
Én sajna ehhez nem értek! De hátha válaszol valaki! :)
ClearBluet csináltam, de nem a 10-eset, hanem 50-eset, rendeltem a netről 10-set és hétvégén megint megpróbálom. Attól félek tényleg a gyógyszer abbahagyása kavart be és nem is működik a petefészkem a sokévi gátlás miatt! :(
Attól hogy folyamatosan megjön érésed van még semmit nem jelent. A tesztekről szerintem annyi, hogy mindegy milyet csinálsz, mert elvileg mindnek ki kellene mutatni. Előző tehsségeimnél 1 hét után csináltam és + volt azonnal.
Drukkolok neked, mert csak te maradtál, én is a mikulástól kérem majd meg szülinapomra, mert dec 4.-én leszek 30 :):):)
(a másik okt.22-es) :)
Hát ez az! Semmit nem jelent! Most kb abban a szituban vagyok, hogy ezek a dolgok, amiket érzek lehetnek 3 ok miatt: 1. meg fog jönni (késve, de megjön), 2. terhes vagyok, 3. a gyógyszer abbahagyás bekavart! Nincs mit tenni csak várni, hogy mi lesz és megpróbálni nem agyalni! Jövőhétre van időpontom a dokihoz rákszűrésre, majd megbeszélem vele is, hogy mi van, ha addig nem derül ki, de remélem egy + teszttel megyek hozzá!!! :)
Remélem összejön neked is! Szép kis szülinap lenne!!!! :)
Oksa csajok, majd a mikulás bácsinak én is írok :):)a ti/te ügyetekben is.
Jó hogy mégy nőgyógyászhoz, mert legalább megtudod mi van :)... azért még mindig szurkolok neked :).
Ha van fejlemény akkor írok és hogy ne írjam már ki állandóan, hogy az okt. 22-es így Nikovant írok :).
Megkérdezhetem mi újság kedves kérdező?!
(Nikovan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!