Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen
hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt
fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam
abba! Zsó
Figyelt kérdés
A "problémám" a következő: menzeszem után rögtön nekiláttunk a férjemmel a babaprojektnek, ez pont két hete volt, azóta folyamatosan próbálkozunk! Pár napja azonban rendkívül fáradt vagyok, émelygek, hánytam is többször (nem reggel, hanem délután), a mellbimbómon pedig ilyen kis ici-pici fehéres dudorkák jelentek meg, de nem feszül és nem érzékeny, ja és a hasam is görcsöl és a derekam is majd leszakad, mint a mikor menzesz előtt vagyok! A menzeszemnek másfél hét múlva kell megjönnie, remélem nem fog), tehát még csak tesztet sem csinálhatok, mert még az is korai!
Hát ha tőlem is kikérdezed akk nekem is lassan jön az érettségi... de nekem egyenlőre nincs időm ezzel foglalkozni meg még ki se adták a szar tételeket... hát én otthon mivel barim dolgozni fog... meg amúgy is gyűlölöm az ünnepeket...
2011. dec. 28. 12:25
142/351 anonim válasza:
Persze hogy tőled is kérdeztem.
Én sem vagyok odáig az ünnepekért, főleg hogy a férjem messze dolgozik. Na meg anyósomék erőltetik a nagy családi idilt, de most is felbosszantottak.
Az éretségire sezrintem még ráérsz készülni. Én is júniusban államvizsgázom és előtte fogok elkezdeni tanulni. Kb 6 hetem lesz rá, de annyinak elégnek kell lennie.
(Nikovan)
2011. dec. 29. 11:19
143/351 Szundika20 válasza:
Egyenlőre csak a tételeket dolgozom ki... a többi a tanulás még nem izgat!:) amúgy megérdeklődtem ezt a sós fürdőt....sőt írtam orvosnak is..ha valakit érdekel és válaszolt rá az orvos akkor szóljon... Kedves kérdező hogy vagy? én msot megint vettem olyan vitamint...
2011. dec. 29. 16:16
144/351 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Jól vagyok köszönöm, kaptam kimenőt a dokitól, úgyhogy elutazunk Szilveszterre! :)
Mindegyikőtöknek NAGYON BOLDOG ÉS BABÁS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!! :)
Puszi!
2011. dec. 30. 15:21
145/351 Szundika20 válasza:
Nah az jó akkor már nem kell feküdnöd?:)
2011. dec. 30. 19:57
146/351 anonim válasza:
BÚÉK mindenkinek csajok!
Én 12.-én utazom megint... a jó kis vizsgaidőszak...pfffff
Szóval BÚÉK!!!!!!!!
(Nikovan)
2011. dec. 31. 10:34
147/351 Szundika20 válasza:
ÉN szerdán kórházba megyek vissza...:S
2011. dec. 31. 17:32
148/351 anonim válasza:
sziasztok!!boldog újévet kívánok mindenkinek!!remélhetőleg babás év lesz!!mizus veletek??van valami új fejlemény??netti!!
2012. jan. 1. 16:15
149/351 anonim válasza:
Sziasztok csajok!
Mindenki úgy eltűnt. Én is vizsgára készülök.
Mikor lesz a napotok?! Nekem 10-12. A legutóbbi 3 hónapban mindig késett 2 napot, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok.
(Nikovan)
2012. jan. 3. 21:20
150/351 anonim válasza:
sziasztok!!hát igen mindenki úgy eltűnt!!én 14,vagy 15-én nagyon nem várom!!sajna nem tudtam mérni a hőmet mert anyósomék voltunk a két ünnep közt!!el kezdtem mérni újra!!bár tudom,hogy egész ciklus alatt kell mérni majd meglátjuk mi lesz belőle!!valószínű,hogy jan 1-jén volt a pé-m!!legalább is a jelek azt mutatták!!valaki ívott itt palástfű teát!!a ciklus 22.napján el lehet kezdeni??vagy ne is igyak már??netti!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!