Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szóval létezik, hogy terhes...

Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó

Figyelt kérdés
A "problémám" a következő: menzeszem után rögtön nekiláttunk a férjemmel a babaprojektnek, ez pont két hete volt, azóta folyamatosan próbálkozunk! Pár napja azonban rendkívül fáradt vagyok, émelygek, hánytam is többször (nem reggel, hanem délután), a mellbimbómon pedig ilyen kis ici-pici fehéres dudorkák jelentek meg, de nem feszül és nem érzékeny, ja és a hasam is görcsöl és a derekam is majd leszakad, mint a mikor menzesz előtt vagyok! A menzeszemnek másfél hét múlva kell megjönnie, remélem nem fog), tehát még csak tesztet sem csinálhatok, mert még az is korai!
2011. nov. 10. 10:01
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/351 anonim ***** válasza:
velem nem akartok beszélni??netti!!
2012. jan. 15. 17:40
 172/351 anonim ***** válasza:

Szia Netti és csajok!

Mi elutaztunk és ma meg készítettem a férjem vissza. Mizu?? Mesélj siker??!

(Nikovan)

2012. jan. 15. 20:34
 173/351 anonim ***** válasza:

Szundika! Én nem járok magánorvoshoz és nem is volt sosem fogadott orvosom, ha minden rendben szerintem felesleges, bár ez függ a körzei nőgyógyásztól is.

Ne keseredj el, majd a következő hónap a tiétek lesz.

2012. jan. 15. 20:38
 174/351 Szundika20 ***** válasza:
hát szombaton kellett volna megjönnie de nem jött de ma délbe igen.. úgy hogy ár én se tudom hogy mi van... bocs ha nem fogok írogatni de nincs kedvem nézni hogy másnak sikerült nekem meg nem akar..ez jobban elkeserít csak...
2012. jan. 15. 20:38
 175/351 anonim ***** válasza:

ha engem kérdezel semmi eredmény!!majd holnap többet tudok mondani de a hőm elég fura!!és a többieknél van fejlemény??

nikován:a család hogyan fogadta a jó hírt??

netti!!!

2012. jan. 15. 20:40
 176/351 anonim ***** válasza:

ja

szundika:nagyon sajnálom!!ne keseredj!!következő hónapba sikerülni fog!!szerintem nekünk se sikerült!!netti!!

2012. jan. 15. 20:42
 177/351 Szundika20 ***** válasza:
Hát lén már nagyon elkeseredtem...sőt egy világ omlott össze bennem...
2012. jan. 16. 08:37
 178/351 anonim ***** válasza:
szia szundika!!ne aggódj én is fúl negatívot teszteltem ma reggel!ha ez megnyugtat!!fel a fejjel!!még nekem nem jött meg és a tünetek is meg vannak!!netti!!
2012. jan. 16. 08:39
 179/351 anonim ***** válasza:

Jajj csajok, tudom, hogy mekkora csalódás, bár az én estem más ez tuti. Fel a fejjel!

Nálunk még család nem tudja, csak a barátnőm és kb. ennyi is, mert anyóstól biztos meg fogom kapni, hogy "már megint terhes vagy" bunkóba ahogy szokta, mert a kedvenc fiacskájának nem jön össze nekünk meg igen. De ez egy nagyon hosszú sztori...

Jövő héten vagy azután akarok orvoshoz menni, majd elmondjuk. Őszintén lehet hülyén hangzik, de nem érzem, hogy közük lenne hozzá, amennyi "jót" kapunk tőlük.

(Nikovan)

2012. jan. 16. 09:20
 180/351 anonim ***** válasza:
szia nikován:bár már feladtam félig de nem értem miért van fent s hőm meg a mellbimbóm miért érzékeny még mindig!!meg most már a fejem is szét akar robbanni tegnap este kicsit fájt de mára már sokkal jobban fáj!!na mindegy!!netti!!
2012. jan. 16. 09:24
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!