Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szóval létezik, hogy terhes...

Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó

Figyelt kérdés
A "problémám" a következő: menzeszem után rögtön nekiláttunk a férjemmel a babaprojektnek, ez pont két hete volt, azóta folyamatosan próbálkozunk! Pár napja azonban rendkívül fáradt vagyok, émelygek, hánytam is többször (nem reggel, hanem délután), a mellbimbómon pedig ilyen kis ici-pici fehéres dudorkák jelentek meg, de nem feszül és nem érzékeny, ja és a hasam is görcsöl és a derekam is majd leszakad, mint a mikor menzesz előtt vagyok! A menzeszemnek másfél hét múlva kell megjönnie, remélem nem fog), tehát még csak tesztet sem csinálhatok, mert még az is korai!
2011. nov. 10. 10:01
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/351 anonim ***** válasza:

Majd mgírom pénteken mi volt, bár úgy érzm nincs gond. Előzőeknél sem volt semmi szerencsére :).

Netti aztán ha elmúlt hajrá :), nem lesz anyós és társai csak ti ketten. Következő hónapban szeretném ha csatlakoznál hozzánk :).

(Nikovan)

2012. jan. 18. 18:48
 212/351 anonim ***** válasza:
nikován:aranyos vagy!!igen szeretnék hozzátok csatlakozni!!legalább is reménykedek!!majd csak össze jön nekünk is!!csak egy kis félelem és izgulás van bennem ,hogy ne legyen a páromnál se baj!!netti!!
2012. jan. 18. 19:35
 213/351 A kérdező kommentje:

Biztos nincs baj, nyugodj meg! Csak várd ki, hogy elmúljon a mensid és indulhat a romantika!:) (de jó is az) Egy kis borozás, vagy pezsgőzés után kicsit becsiccsentve fantasztikusakat lehet szerelmeskedni :), a lényeg, hogy ne az járjon a fejedben, hogy "na, most gyereket csinálunk"! Szurkolunk!!!! :)

Jó éjt nektek csajok! Puszi!

2012. jan. 18. 21:22
 214/351 anonim ***** válasza:

Netti szerintem nincs ott semmi gáz, inkább csak sokat aggódsz (ami érthető).

Zsónak a pezsgős romantika vált be :), nekünk meg a 3 hét távollét :). Lehet kombinálni a dolgokat :):)...

Ma nagyon rossz napom volt, úgyhogy azért nem is voltam túl aktív, egy csomó minden felbosszantott.

Jó éjt mindnekinek!

(Nikovan)

2012. jan. 18. 21:48
 215/351 anonim ***** válasza:

Csajok ma tuti nem lennétek a helyemben.

Reggel óta hányok :(, gyereket majdnem nem vittem oviba annyira nehéz volt magam összeszedni.

Ha már ezt 2x végig csináltam 3.-ra miért nem könyörül rajtam meg... áááá

Írjatok már mi van veletek! Zsó te hogy viseled?!

(Nikovan)

2012. jan. 20. 12:57
 216/351 anonim ***** válasza:

sziasztok!!ez a fránya urológián annyian voltak pénteken,hogy sajna nem intéztünk semmit!!de legalább az igazolványomat elintéztem 3 hét vagy 1 hónap múlva kész lesz!!utálom az egészet!!mert nem tudom mi van velem!!egész héten még olyan fáradt voltam állandóan aludtam volna!!és ez teljesen kikészít mert nem igazán tehetem meg,hogy pihizzek!!idegesít!!de a párom kivételesen megértő velem!!lehet beteg vagyok??vagy más bajom van??veletek mizus??

nikován:sajnálom,hogy ilyen rosszul vagy!!de majd idővel elmúlik!!tudod nagyon jól!!írjatok ha vagytok!!netti!!

2012. jan. 21. 16:05
 217/351 Szundika20 ***** válasza:
Sziasztok! Erre mondta múltkor az egyik orvos Nikovan hogy örülj neki hogy rosszul vagy!!:) Ez egy jó dolog:) Én is aludnék egyfolytában meg most élem a "téli depressziós " időszakomat...:( és oan rossz... mi most fogunk 5.x-re próbálkozni...és ti?
2012. jan. 21. 19:06
 218/351 anonim ***** válasza:
szia!!nekünk ez lesz a 6-dik hónap!!de már nem is nagyon izgat!!kitartás!!te most hol tartasz a ciklusba??netti!!
2012. jan. 21. 19:32
 219/351 Szundika20 ***** válasza:
Ma múlt el!:) hála égnek... mi november óta próbálkozunk... segítsetek nincs ajándék ötletem az évfordulóra...:)
2012. jan. 21. 19:51
 220/351 anonim ***** válasza:
nekem most kezd elmúlni!!
2012. jan. 21. 19:57
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!