Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó
Majd mgírom pénteken mi volt, bár úgy érzm nincs gond. Előzőeknél sem volt semmi szerencsére :).
Netti aztán ha elmúlt hajrá :), nem lesz anyós és társai csak ti ketten. Következő hónapban szeretném ha csatlakoznál hozzánk :).
(Nikovan)
Biztos nincs baj, nyugodj meg! Csak várd ki, hogy elmúljon a mensid és indulhat a romantika!:) (de jó is az) Egy kis borozás, vagy pezsgőzés után kicsit becsiccsentve fantasztikusakat lehet szerelmeskedni :), a lényeg, hogy ne az járjon a fejedben, hogy "na, most gyereket csinálunk"! Szurkolunk!!!! :)
Jó éjt nektek csajok! Puszi!
Netti szerintem nincs ott semmi gáz, inkább csak sokat aggódsz (ami érthető).
Zsónak a pezsgős romantika vált be :), nekünk meg a 3 hét távollét :). Lehet kombinálni a dolgokat :):)...
Ma nagyon rossz napom volt, úgyhogy azért nem is voltam túl aktív, egy csomó minden felbosszantott.
Jó éjt mindnekinek!
(Nikovan)
Csajok ma tuti nem lennétek a helyemben.
Reggel óta hányok :(, gyereket majdnem nem vittem oviba annyira nehéz volt magam összeszedni.
Ha már ezt 2x végig csináltam 3.-ra miért nem könyörül rajtam meg... áááá
Írjatok már mi van veletek! Zsó te hogy viseled?!
(Nikovan)
sziasztok!!ez a fránya urológián annyian voltak pénteken,hogy sajna nem intéztünk semmit!!de legalább az igazolványomat elintéztem 3 hét vagy 1 hónap múlva kész lesz!!utálom az egészet!!mert nem tudom mi van velem!!egész héten még olyan fáradt voltam állandóan aludtam volna!!és ez teljesen kikészít mert nem igazán tehetem meg,hogy pihizzek!!idegesít!!de a párom kivételesen megértő velem!!lehet beteg vagyok??vagy más bajom van??veletek mizus??
nikován:sajnálom,hogy ilyen rosszul vagy!!de majd idővel elmúlik!!tudod nagyon jól!!írjatok ha vagytok!!netti!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!