Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szóval létezik, hogy terhes...

Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó

Figyelt kérdés
A "problémám" a következő: menzeszem után rögtön nekiláttunk a férjemmel a babaprojektnek, ez pont két hete volt, azóta folyamatosan próbálkozunk! Pár napja azonban rendkívül fáradt vagyok, émelygek, hánytam is többször (nem reggel, hanem délután), a mellbimbómon pedig ilyen kis ici-pici fehéres dudorkák jelentek meg, de nem feszül és nem érzékeny, ja és a hasam is görcsöl és a derekam is majd leszakad, mint a mikor menzesz előtt vagyok! A menzeszemnek másfél hét múlva kell megjönnie, remélem nem fog), tehát még csak tesztet sem csinálhatok, mert még az is korai!
2011. nov. 10. 10:01
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/351 anonim ***** válasza:
nikován:jól van már!!na akkor jobb ha azt mondom,hogy tuti össze jött a baba!!és koppanok!!bár ne így lenne!!nem élvezte a kicsi a havat??sírt is?vagy mi történt??netti!!
2012. febr. 6. 18:20
 262/351 anonim ***** válasza:

Nyugi Netti ne éld bele magad csak éld az életet. Utána már úgysem lesz minden olyan mint a régi :)...de vicc nélkül.

A kicsi végig üvöltött a szánkón (tök pipa lettem) ill. fogta a kezem és inkább jött mellettem. Persze így meg nem tudtam húzni a nagyot, az meg végig fussál, siss, gyorsabban. Mint valami igás ló. Férjem hétvégén hazajön majd elviszi a nagyot szánkózni, meg a kutyát a szánkó elé köti úgy mennek, de erre nekem nincs már kapacitásom.

Ha a kutyákat is vinném magunkkal lebegnék utánuk kb. szóval azért az már nem buli.

Így is kivagyok estére.

Pénteken mgint megyek dokihoz annyira izgulok, mert kell lenni szívhangnak, de én annyira nem tudok pihenni, meg arra figyelni hogy terhes vagyok.

A kolléganőm most szülte decemberben a 3.-at és ugyan ezt mondta mint amin most keresztül megyek. Ez valahol annyira szörnyű.

(Nikovan)

2012. febr. 6. 22:36
 263/351 anonim ***** válasza:
szia!!igen elég nehéz így egyedül 2 gyerekkel!!bár én még nem tudom de el tudom képzelni!!én se nagyon pihenek!!de én ne szóljak semmit!!pedig elég fáradt vagyok és még ráadásul csütörtöktől megyek az oviba dolgozni!!csak most hó szünet van vagyis nem kell dolgoznom!!na mindegy!!amúgy,hogy vagy??hogy vagytok csajok??netti!!
2012. febr. 7. 07:44
 264/351 anonim ***** válasza:

Én szokásos semmilyen állapotban vagyok.

Többiek hova tűntek megint?!

Mit csinálsz az oviban Netti? Merre laksz hogy hó szünet van? Pécs vagy déli megye környéke? Ott állítólag nagy káosz van. Még jó, hogy nem most kell mennem nekem is Pécsre. Itt Hajdú-Biharban annyira azért nem vészes. Bár este elgortam a kapu elől a havat erre ma reggelre megint ott volt.

(Nikovan)

2012. febr. 7. 09:37
 265/351 anonim ***** válasza:
hát konyhán meg takarítani fogok!!én békés megyébe lakom!!itt elég nagy hó van!!még mindig nem nagyon lehet biciklizni!!sok helyen nincs normálisan letakarítva meg eléggé csúszik is!!tehát elég ramaty idő van nálunk!!de a szombati naphoz képest elég jó!!akkor végig csak gyalog lehetett menni!!úgy elfáradtam!!na mindegy!!most meg egy kicsit csorog az orrom de nem mondanám megfázásnak!!így azt se tudom mérjem-e a hőmet!!??meg sajnos hamarabb is kell kelnem!!netti!!most egy kicsit nem leszek mert fel kell mennem a városba!!netti!!
2012. febr. 7. 10:25
 266/351 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok!

Bocsi, kicsit eltűntem, de annyira élvezem ezt az időt! Mármint az autózást nem, de a sétákat a havas erdőben...végre jól vagyok és nem az ágyat nyomom! :) Mintha csak most írtam volna ki ezt a kérdést, és máris 14 hetes terhes vagyok...hihetetlen!:)

Netti szorítok neked, remélem nem jön meg!!! :)

Nikovan, nem irigyellek, hogy ilyen nagy hóban egyedül vagy, tényleg jobb lenne, ha a férjed a közeletekben találna munkát. Mi lesz, ha megszületik a 3. baba is? Vigyázz magadra! A hólapátolásra nem tudsz megkérni valakit? Szomszéd, vagy barát?

2012. febr. 7. 13:57
 267/351 A kérdező kommentje:

Hahó!!!

Hova tűnt mindenki???

2012. febr. 10. 11:29
 268/351 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Azért néha eljutok idáig.

Pénteken voltam dokinál és 17 mm a 3. kismajmom :) és dobogott a szivecskéje is. El sem hiszem, hogy lesz még 1 gyerekem.

Zsó és neked is írom Netti, hogy nekem ez a terhesség rutin. Tudom mire számíthatok, mi fog következni, ezért nem olyan nagy dolog, hogy egyedül vagyok és pl. havat kell elkotorni. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy most a fél utcát ellapátoltam. Van egy 6 méteres lejáró a garázsba és annak a fele havas volt, ill terepjáróm van, úgyhogy amit meg lehetett lelapítottam és már ki is tudtam állni. A féjem meg majdcsak talál itt a közelben melót, nem egy elveszett ember szerencsére.

Család, barátok 20 km-re minimim tőlünk, mást meg nem szívesen kérek meg, hogy segítsn bármit is. Amúgy is egy ritkán lakott helyen lakunk, szóval inkáb nem. De ha az mond valamit, akkor a szomszéd csaj "survivor"-nak hív :):) azaz túlélő :).

Én nem élvezem ezt a havat abszolút. Nyáron kint lenni egész nap a kertbe nekem az az igazi. Igaz akkor is állandóan dolgozom, mert nagy veteményest szoktam csinálni és gondozni kell rendesen, de olyan jó, hogy a saját zöldségem, gyümölcsömet eszem :). Utána befőzés...annyira jó :):).

Szóval én így állok. 2 hét múlva hívott vissza az orvos.

Veletek mizu?!

(Nikovan)

2012. febr. 13. 10:24
 269/351 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hú Nikovan, akkor már szépen nődögél a kisbabád! :) Én majd csak kb 4 hét múlva megyek, már nagyon várom, akkorra kb 13 cm-nek kell lennie a babonak! :)

Én sem a havat élvezem, hanem, hogy ki tudok menni végre és nem hányok egész nap! Amúgy már én is alig várom a tavaszt meg a nyarat...imádom!

Örülök, hogy jól vagy...tudom neked ez már rutin,de jobb félni, mint megijedni!

Netti???? Veled mizu???

2012. febr. 13. 14:23
 270/351 A kérdező kommentje:
Bocsi, hülyeséget írtam, most 13 cm a babám és 4 hét múlva már kb 25 cm-es lesz! De a pocim még alig látszik, igaz 168 cm és 53 kg vagyok, meg a tesómnak és anyunak is csak kb a 6., 7. hónaptól nőtt meg a hasa, de én már úgy szeretném, ha látszana....:)
2012. febr. 13. 14:40
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!