Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó
Nem tudom, hogy a terhesség vagy más miatt vagyok rosszul, mert a kisebbik lányomnak meg hasmenése van.
Én már nm hányok, de úgynagyjából mindentől rosszul vagyok. Boltba bemegyek a szagtól, itthon a főtt kaja szagától, mindentől amit csak el tudtok képzelni. Pénteken megyek orvoshoz. Én csak azért nem örülök ennek a hirtelen jött rosszullétnek mert még van vizsgám és nem nagyon bírok tanulni. Persze annyira éhes vagyok, hogy majd elpusztulok, de enni meg nem bírok semmit. Legalább 5 féle kaját főztem amire azt mondtam, hogy ez jó lesz és kb a kuty fogja megenni.
Harmadjára megúszhattam volna azért...
Csajok húzzatok bele a következő alkalomkor + tesztel büszkélkedjetek :).
SZundika milyen típusú a barátod? Én a férjemnek tuti valami autóval kapcsolatos dolgot vennék mert függő...
Írsz valami hobbit ilyesmit segítek ha nem vettél még semmit.
(Nikovan)
Szundika akkor már meg is válaszoltad az ajándékozás :)
(Nikovan)
Én olyan éhes vagyok... és mindentől hányok/hányingerem van.
Most mondtam férjemnek, hogy ennék egy jó gyorst (bár mire itt lenne nem kellene), csak az a jó gyros-os 20 km-el arrébb van :). Azt mondta menjek el érte :).. persze majd kocsikázok 20 km-ert egy gyros-ért (?)... kész :):)
Többiek hogy vagytok?
Zsó te nem hánysz? Nem vagy rosszul?! Csak én nem bírom ezt megint megúszni??!
(Nikovan)
Sziasztok! Oh Nikovan ,megértelek, ez borzasztó! Én már jól vagyok, egyre jobban, múlik a rosszullét, már csak egy kis émelygés reggelente és ennyi! De amikor a közepében voltam, mondtam olyan dolgokat,amiket megbántam, de annyira rossz volt! Lehet megint lányka lesz, nem? :-) Kitartás! Nem tudom te hogy vagy vele de én már alig várom a pénteket, hogy lássam a kisbabánkat! Ma 12 hetes!
Szundika, Netti! Ha jól olvastam, akkor már elmúlt mindkettőtöknek, úgyhogy nem a gép előtt ülni, hanem...:-)
Hajrá!
Csajok mi van már veletek???
A doki miért nem mondott semmit Netti? Szerintem ettől még nincs veszve semmi. Ahogy Szundika írta sosem szabad feladni!!!
(Nikovan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!