Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó
na sziasztok csajok!!köszönöm a sok biztató szót!!most teljesen rám fér!!bár én már nem reménykedek mert ma is lejjebb ment a hőm de még nem jött meg hajnal 3:35-től idáig
zsó:igazad van abba,hogy tök felesleges mérni a hőt mert tényleg csak felidegesítem magam!!lehet ez volt az utolsó hónap,hogy mértem!!bár még nem jött meg de ha most vissza számolok 14 napot akkor pont együtt voltunk és még se sikerül!!feltételezem ha ma megjön!!értitek??
szundika::ne add fel és ne kenődj el!!tök felesleges!!nem vagy egyedül aki babát akar több százan vagyunk!!netti!!
Netti szerintem ne arra alapozz, hogy 14 napja együtt voltatok, mert nem is biztos, hogy akkor volt pé-d, mint például nekem, nem a 14. napon volt, hanem a 24.-en! Legyetek együtt kb kétnaponta és akkor akármikor is van a pé-d tuti elkapjátok! :)
A dokik is azt mondják, hogy kétnaponta "kell" együtt lenni és akkor biztos elkapja az ember a peteérést. Egyébként mi is így voltunk, együtt voltunk naponta, kétnaponta, ahogy épp kedvünk volt és nem csak a 14. napon, hanem utána is és ez volt a szerencsénk, mert nem is a 14. nap volt a JÓ! Szóval nyugi és csak élvezd a szerelmeddel az együttléteket! :)
Szia Szundika!
Veled mizu?
sziasztok csajok!!hát mérem a hőm de nem értem mert nagyon magas!!szerintem bekavart (bekavar)a megfázás!!mert tegnap délelőtt 37,3 volt a hőm úgy mentem dolgozni!!meg szédelgek!!érdekes mert mióta elmúlt a menszim érzékenyek a mellbimbóim!!na mindegy!!
szundika:veled mizus??
és a többiekkel mi a helyzet??
hát ilyen a görbém:
netti!!
Szerintem se jó a ciklus.hu, úgyhogy ne is foglalkozz ezzel Szundika!:)
Netti! Már sokszor tanácsoltuk, hogy NE! görbézz, mert beleőrülsz a sok hülye méregetésbe, aminek semmi értelme, erre megint kirakod a görbéd! Légy egy kicsit spontánabb, és ne a méricskéléssel foglalkozz, meg, h mikor voltatok együtt, mikor jött meg....stb.! Így elveszik az egész babázás varázsa és csak egy "ügy" lesz belőle, amit végre kell hajtani! Ez nem erről szól, hanem arról, hogy két ember szereti egymást és megfogan szerelmük gyümölcse, és nem egy bizonyos görbe szerint, meg időpontra, meg meghatározott pózban, hanem egyszerűen csak megfogan, amikor Ő akar! És hidd el, amint abbahagyod ezt a gépiességet meg fog foganni! :)
Csatlakozom a ciklus.hu sz@r funklubhoz :), ezért is töröltem ki én is.
Első 2 hónapban mértem aztán nem mértem és még 10. hétnél tartok... szóval csatlakozom az előttem szólókhoz.
(Nikovan)
Na Ok Szundika de azért óránként csak nem csináljátok??! :)
(Nikovan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!