Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szóval létezik, hogy terhes...

Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó

Figyelt kérdés
A "problémám" a következő: menzeszem után rögtön nekiláttunk a férjemmel a babaprojektnek, ez pont két hete volt, azóta folyamatosan próbálkozunk! Pár napja azonban rendkívül fáradt vagyok, émelygek, hánytam is többször (nem reggel, hanem délután), a mellbimbómon pedig ilyen kis ici-pici fehéres dudorkák jelentek meg, de nem feszül és nem érzékeny, ja és a hasam is görcsöl és a derekam is majd leszakad, mint a mikor menzesz előtt vagyok! A menzeszemnek másfél hét múlva kell megjönnie, remélem nem fog), tehát még csak tesztet sem csinálhatok, mert még az is korai!
2011. nov. 10. 10:01
 331/351 anonim ***** válasza:

Szgény Ntti jól megszenvedtk...

(Nikovan)

2012. jún. 27. 13:39
 332/351 anonim ***** válasza:

sziasztok!

nikovan:hát elég rendesen megszenvedünk az egészért!!na de most ez van ezt kell szeretni!ma megy a párom uh-ra meg röntgenre!holnap viszi a mintát!így már meg lesz a 4 nap!de valszeg le fogjuk késni az ovut!még nem igazán érzem jelen pillanatba az ovut de a hőm leest és ezért gondolom,hogy le késtünk róla!

ilyen a görbém mert lelkesen mérem a hőmet főleg azért is mert nem ovu teszteltem!

[link]

netti!!

2012. jún. 28. 08:30
 333/351 anonim ***** válasza:
Sajnálom Netti, hogy nem vagytok ebben az ügybn túl szerencsések. Tudod unokatesómék is szenvedtk egy csomót és spontán mégis jön a baba náluk. Ráadásul neki pont elszállt a telefonjából a hőmérése, mert ott tartotta. Azt sem tudta hol tartanak és pont lehet ez volt a jó ;), azt hiszem pénteken már 11 hetes volt és minden rendben szerencsére. Mondjuk neki is elő jött ez a hematóma, így azonnal táppénzre küdték, de mivel az egészségügyben melózik, szerintem jobb is.
2012. júl. 2. 08:51
 334/351 anonim ***** válasza:

Nikovan ez mindig lemarad...

Többi csajszi hogy van?!

2012. júl. 2. 08:52
 335/351 Szundika20 ***** válasza:
Nekem is 11 hetes lenne... én még mindig vérzek.... Kérdezőőő??
2012. júl. 2. 21:20
 336/351 anonim ***** válasza:
sziasztok!!hát én tényleg feladom az egészet!!befejeztem!!több ok miatt is!de drukkolok nektek!
2012. júl. 4. 07:57
 337/351 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Én még kórházban, már 5 hete, de mindjárt itt a vége már alig várom ezt a kis tököst, hogy megszülessen! Amúgy jól vagyunk, csak hát ez a várakozás ... :)

Netti ne add fel, hidd el lesz baba! :)

Szegény Szundika, hogy hogy még vérzel???

2012. júl. 4. 10:33
 338/351 anonim ***** válasza:

Netti mi volt már megint?!

Zsó a kórházba van légkondi? Én nm bírom ki ezt szeptemberig. Mikorra vagy kiírva végül?

(Nikovan)

2012. júl. 4. 15:30
 339/351 Szundika20 ***** válasza:
Mert nem adtak méh összehúzott...:D csupán csak azért
2012. júl. 5. 09:53
 340/351 A kérdező kommentje:

Sziasztok! :)

2012. 07.07.-én 00:17-kor megszületett a kisfiunk!!!! :)

Elkezdtem vérezni és az orvos azt mondta, hogy már elég érett, úgyhogy császármetszéssel jött világra 36 hét 6 naposan, 2780 gr és 50 cm! Már itthon vagyunk VÉGRE és Ő a legédesebb a világon! :)

2012. júl. 13. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!