Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó
Szgény Ntti jól megszenvedtk...
(Nikovan)
sziasztok!
nikovan:hát elég rendesen megszenvedünk az egészért!!na de most ez van ezt kell szeretni!ma megy a párom uh-ra meg röntgenre!holnap viszi a mintát!így már meg lesz a 4 nap!de valszeg le fogjuk késni az ovut!még nem igazán érzem jelen pillanatba az ovut de a hőm leest és ezért gondolom,hogy le késtünk róla!
ilyen a görbém mert lelkesen mérem a hőmet főleg azért is mert nem ovu teszteltem!
netti!!
Nikovan ez mindig lemarad...
Többi csajszi hogy van?!
Sziasztok!
Én még kórházban, már 5 hete, de mindjárt itt a vége már alig várom ezt a kis tököst, hogy megszülessen! Amúgy jól vagyunk, csak hát ez a várakozás ... :)
Netti ne add fel, hidd el lesz baba! :)
Szegény Szundika, hogy hogy még vérzel???
Netti mi volt már megint?!
Zsó a kórházba van légkondi? Én nm bírom ki ezt szeptemberig. Mikorra vagy kiírva végül?
(Nikovan)
Sziasztok! :)
2012. 07.07.-én 00:17-kor megszületett a kisfiunk!!!! :)
Elkezdtem vérezni és az orvos azt mondta, hogy már elég érett, úgyhogy császármetszéssel jött világra 36 hét 6 naposan, 2780 gr és 50 cm! Már itthon vagyunk VÉGRE és Ő a legédesebb a világon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!