Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szóval létezik, hogy terhes...

Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó

Figyelt kérdés
A "problémám" a következő: menzeszem után rögtön nekiláttunk a férjemmel a babaprojektnek, ez pont két hete volt, azóta folyamatosan próbálkozunk! Pár napja azonban rendkívül fáradt vagyok, émelygek, hánytam is többször (nem reggel, hanem délután), a mellbimbómon pedig ilyen kis ici-pici fehéres dudorkák jelentek meg, de nem feszül és nem érzékeny, ja és a hasam is görcsöl és a derekam is majd leszakad, mint a mikor menzesz előtt vagyok! A menzeszemnek másfél hét múlva kell megjönnie, remélem nem fog), tehát még csak tesztet sem csinálhatok, mert még az is korai!
2011. nov. 10. 10:01
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/351 anonim ***** válasza:
nikovan:!!nekem így utólag nézve jól jelölte be a ciklus.hu a ovu idejét 1-jét jelölt de valószínű 2-án volt na jó nem teljesen jó(jelölte be)akkor volt egy kis cikk cakk a görbémbe!!de megmondja nincs is meg teljesen!!csak szinte csak akkor vérzek ha wc-re megyek!!bocs,hogy így írtam!!netti!!
2011. dec. 15. 13:35
 122/351 A kérdező kommentje:

ÓÓÓÓ lányok, pedig úgy szurkoltam! :( Sajnálom!

Szundika, nálad azért még van remény! Szorítok!

Az én babám már 4 mm és dobog a kis szíve is! 6+1 hetesek vagyunk! :)

Sajna a hematoma még ott van, de már szervül, vagyis múlik! :) 1 hét múlva megint kontroll, addig is pihi és pihi és pihi!

2011. dec. 15. 13:35
 123/351 anonim ***** válasza:

Én azt mondom így jártam és majd a következő hónapban. Csak ugye apa röpke 300 km-re melózik jelenleg és 3 hetente jár haza.

Szóval Netti neked nagyobb esélyed van akövetkező hónapban is :):):)

Ne aggódj, még rövid ideje próbálkoztok, állítólag 3-6 hónap teljesen normális...

Remélem feldobtalak ezzel és nem lehúztalak.

Szundika veled mi a helyzet?! Lesz augusztusi baba?!

Az első lányom augusztusi :) és olyan idős lehettem mint Zsó most te, mikor mi is láttuk ahogy dobog a kis szíve. Akkor "babszem jankónak" hívtam, végül kiderült, hogy lány :)... De szép is volt :) Sokáig az a kép volt atelóm háttérképe :):)

2011. dec. 16. 09:43
 124/351 anonim ***** válasza:

bocs

(Nikovan)

2011. dec. 16. 09:44
 125/351 anonim ***** válasza:
nikovan!!:most talán nem viselt meg annyira,hogy megjött de múlt hónapba teljesen kiakadtam!!eldöntöttem nem mérem a hőmet!!mert csak fölidegesítem magam!!így is elég stresszes vagyok nem hiányzik még az is!!meg úgy is anyósoméknál leszünk és ott nem fogom méregetni a hőmet!!netti!!
2011. dec. 16. 10:04
 126/351 anonim ***** válasza:

Helyes Netti! Hidd el összejön az. Pont mondtam a férjemnek, hogy lehet azért kell nekünk is még 1-2 hónapot várni, mert vizsgaidőszak van és elég rossz lenne ha úgy kellene mennem vizsgázni, ha közben a hányinger kerülget.

Szerintem mindig van ok-okozatni összefüggés.

Te is lehet, hogy nem hergeled magad, hogy a reggeli hőd megint esett 0,2 tizedet, akkor észre sem veszed és már egy babát tartasz a kezedben.

Anyósék? Az jó?! Vagy miatta stresszes az életed?

Amúgy tényleg "vicces" lenne ott méricskélni. Az én anyósom mindig azt mondja 30 évvel ezelőtt még ilyen béka tesztet csináltak terheseknél, szóval nem biztos, hogy értené mi a szitu...

(Nikovan)

2011. dec. 16. 12:57
 127/351 anonim ***** válasza:
nivovan:bocs,hogy most írok!!nem anyósék miatt vagyok stresszes inkább az történt,hogy most minden összejött!!DE most nem igazán szeretnék elmenni hozzájuk!!na mindegy!!majd csak lesz valahogy!olyan sosem volt,hogy nem lett valahogy!!pont amikor együtt kell lennünk itthon leszünk!!vagyis sajnos ott nem lehetünk kettesbe!!pláne,hogy megszületett a kereszt fiunk!!=ez is a baj!!na mindegy!!netti!!
2011. dec. 16. 14:15
 128/351 Szundika20 ***** válasza:
hát csajok én is ki húzhatom magam ismét a sorból... hát mit ne mondjak egyátalán nem foglalkoztam vele h összejön e vagy se és mégse..meg elég hü de stresszes volt ez az idő...ugyh igazából nem is csodálom....de ak is másnak aki drogozik meg iszik annak mért sikerül..pff utálom...
2011. dec. 16. 20:51
 129/351 anonim ***** válasza:

Szundika ide is írok neked. Tényleg sajnálom. Ne foglalkozz azzal aki iszik, drogozik és mégis jön a gyerek... neked is fog!!!!

Az óvodába hallottam valamelyik nap, hogy egy azt hiszem 3. babáját váró anyuka azt mondta, hogy ha ez is lány lesz akkor a kórházba hagyja. Biztos vicc volt, de én ezen annyira nem tudok nevetni...

Szóval sok a h*lye vagy csak alacsony a kerítés.

Úgy látom mindenkinek stresszes az élete... Nekem is sajnos :S.

(Nikovan)

2011. dec. 16. 23:42
 130/351 Szundika20 ***** válasza:
Hát én lányt akarok :D vagyis szeretnék:) nálunk a családba egy fiú van!:) de ha az is lesz nem izgat csak egészséges legyen és jöjjön már :D Am én megnéztem a naptárat és ha most decemberbe sikerül akkor fiú lesz meg januárba is ha viszont februártól vlmeik hónapba akkor lány... :D majd eldől...
2011. dec. 18. 16:16
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!