Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó
ÓÓÓÓ lányok, pedig úgy szurkoltam! :( Sajnálom!
Szundika, nálad azért még van remény! Szorítok!
Az én babám már 4 mm és dobog a kis szíve is! 6+1 hetesek vagyunk! :)
Sajna a hematoma még ott van, de már szervül, vagyis múlik! :) 1 hét múlva megint kontroll, addig is pihi és pihi és pihi!
Én azt mondom így jártam és majd a következő hónapban. Csak ugye apa röpke 300 km-re melózik jelenleg és 3 hetente jár haza.
Szóval Netti neked nagyobb esélyed van akövetkező hónapban is :):):)
Ne aggódj, még rövid ideje próbálkoztok, állítólag 3-6 hónap teljesen normális...
Remélem feldobtalak ezzel és nem lehúztalak.
Szundika veled mi a helyzet?! Lesz augusztusi baba?!
Az első lányom augusztusi :) és olyan idős lehettem mint Zsó most te, mikor mi is láttuk ahogy dobog a kis szíve. Akkor "babszem jankónak" hívtam, végül kiderült, hogy lány :)... De szép is volt :) Sokáig az a kép volt atelóm háttérképe :):)
Helyes Netti! Hidd el összejön az. Pont mondtam a férjemnek, hogy lehet azért kell nekünk is még 1-2 hónapot várni, mert vizsgaidőszak van és elég rossz lenne ha úgy kellene mennem vizsgázni, ha közben a hányinger kerülget.
Szerintem mindig van ok-okozatni összefüggés.
Te is lehet, hogy nem hergeled magad, hogy a reggeli hőd megint esett 0,2 tizedet, akkor észre sem veszed és már egy babát tartasz a kezedben.
Anyósék? Az jó?! Vagy miatta stresszes az életed?
Amúgy tényleg "vicces" lenne ott méricskélni. Az én anyósom mindig azt mondja 30 évvel ezelőtt még ilyen béka tesztet csináltak terheseknél, szóval nem biztos, hogy értené mi a szitu...
(Nikovan)
Szundika ide is írok neked. Tényleg sajnálom. Ne foglalkozz azzal aki iszik, drogozik és mégis jön a gyerek... neked is fog!!!!
Az óvodába hallottam valamelyik nap, hogy egy azt hiszem 3. babáját váró anyuka azt mondta, hogy ha ez is lány lesz akkor a kórházba hagyja. Biztos vicc volt, de én ezen annyira nem tudok nevetni...
Szóval sok a h*lye vagy csak alacsony a kerítés.
Úgy látom mindenkinek stresszes az élete... Nekem is sajnos :S.
(Nikovan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!