Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
 381/1231 A kérdező kommentje:

Saci, normális a puffadás első trimeszterben. Tényleg, ha az ember túléli a 12 hetet, akkor már sokkal jobb utána.

Nekem egyik terhességemnél sem volt sem barnás folt, sem fehér, semmilyen, sőt, a hasam közepén sem alakult ki fekete csík.

Nettussal mi lehet? Lehet a net romlott el náluk??? De rossz, hogy nem tudunk semmi más elérhetőséget, és még rendes nevet sem...

2011. nov. 2. 20:04
 382/1231 anonim ***** válasza:

Az én férjem azt mondta csak akkor fogja igazán elhinni, hogy gyereke van ha megszületik.:) Na jó előtte ha már orvos mondja. Sajnos a sok csalódás hozta ezt ki belőle.:( Nekem is elég hihetetlen lesz, ha egyszer megtörténik.

Sok sok változás lesz most ami történi fog Veled.

Orsi

2011. nov. 2. 20:05
 383/1231 anonim ***** válasza:
Holnap reggel újra tesztelek!nagyon félek tőle!:( drukkoljatok!saci
2011. nov. 2. 20:15
 384/1231 anonim ***** válasza:

Én is gondoltam Nettusra, lehet a net, vagy beteg lett.:(

Remélem én nem leszek olyan peches, hogy minden létező tünetem legyen.:(

Saci szerintem minden rendben lesz.

Orsi

2011. nov. 2. 20:21
 385/1231 anonim ***** válasza:
sziasztok csajok!!először is saci gratulálok nektek!!köszönöm,hogy gondoltatok rám!!itt vagyok már!!annyira rosszul voltam egész héten (meg anyuval csirkét pucoltunk azért sem jöttem)nem igazán voltam gép előtt!!nagyon hányingerem volt!!valószínű szombaton meghúztam a gyomorszájamat mert majdnem eldőlt a bicikli és én mentem vele(majdnem elrántott)vagy nem tudom mi volt velem!!na mindegy most már jobban vagyok!!nem mentem az orvoshoz mert alig tudtam fent lenni!!valószínű már nekem meg volt a pé-m!!teljesen fent van a hőm!!lehet nem is 1-jén volt a pé-m hanem inkább 1-2 nappal előbb!!mert akkor éreztem a has szurkálást!!ma reggel meg olyan furán fájt a hasam mintha meg akarna jönni!!ez egy nyilallás és el is múlt!!MIZUS VELETEK??INDEN INFÓ ÉRDEKEL!!Nettus!!
2011. nov. 3. 08:24
 386/1231 anonim ***** válasza:

valaki segítene a hőgörbém értékelésébe??mert én tanácstalan vagyok!!nettus!!

[link]

2011. nov. 3. 09:53
 387/1231 anonim ***** válasza:
haho van itt valaki??nettus!!
2011. nov. 3. 10:45
 388/1231 anonim ***** válasza:

Szia! Végre itt vagy és jelt adtál magadról már aggódtunk érted. Velem nincsen semmi újdonság mindent bele adunk amikor csak lehet a bab érdekében. Egyébként elkezdtem teát inni, a ciklus elején a cickafarkot kell most meg a palástfű teát, ezt is kiprobálom. Mindjártmegnézem a görbédet bár nem nagyon értek hozzá. Örülök, hogy itt vagy!:))

Orsi

2011. nov. 3. 12:27
 389/1231 anonim ***** válasza:

Ami nagyon lent van az ötödik napon nem lehet, hogy akkor volt?

Orsi

2011. nov. 3. 12:29
 390/1231 anonim ***** válasza:
szia!!mikor mondod a hőmet?a ciklus elején??szerintem inkább 26-án!!de nem értek hozzá!!nettus!!
2011. nov. 3. 13:10
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!