Új hónap, új esélyek?
Saci, normális a puffadás első trimeszterben. Tényleg, ha az ember túléli a 12 hetet, akkor már sokkal jobb utána.
Nekem egyik terhességemnél sem volt sem barnás folt, sem fehér, semmilyen, sőt, a hasam közepén sem alakult ki fekete csík.
Nettussal mi lehet? Lehet a net romlott el náluk??? De rossz, hogy nem tudunk semmi más elérhetőséget, és még rendes nevet sem...
Az én férjem azt mondta csak akkor fogja igazán elhinni, hogy gyereke van ha megszületik.:) Na jó előtte ha már orvos mondja. Sajnos a sok csalódás hozta ezt ki belőle.:( Nekem is elég hihetetlen lesz, ha egyszer megtörténik.
Sok sok változás lesz most ami történi fog Veled.
Orsi
Én is gondoltam Nettusra, lehet a net, vagy beteg lett.:(
Remélem én nem leszek olyan peches, hogy minden létező tünetem legyen.:(
Saci szerintem minden rendben lesz.
Orsi
valaki segítene a hőgörbém értékelésébe??mert én tanácstalan vagyok!!nettus!!
Szia! Végre itt vagy és jelt adtál magadról már aggódtunk érted. Velem nincsen semmi újdonság mindent bele adunk amikor csak lehet a bab érdekében. Egyébként elkezdtem teát inni, a ciklus elején a cickafarkot kell most meg a palástfű teát, ezt is kiprobálom. Mindjártmegnézem a görbédet bár nem nagyon értek hozzá. Örülök, hogy itt vagy!:))
Orsi
Ami nagyon lent van az ötödik napon nem lehet, hogy akkor volt?
Orsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!