Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
Akkor Nálad is lesz mit izgulni Barnariuzs.:) Próbálunk mindent megteni az ügy érdekébe, remélem lesz valami. Viszont ha most sem sikerül elmegyek a hormonvizsgálatra amire most nem mentem el.
Orsi
2011. nov. 2. 10:51
372/1231 A kérdező kommentje:
Orsi, te mikorra is nemvárod ebben a hónapban? Nagyon szorítok, hogy ne legyen szükséged a hormonvizsgálatra, és végre összejöjjön.
Bocsánat, lehet már kérdeztem, de iszol vagy ittál valamilyen gyógyteát???
2011. nov. 2. 11:37
373/1231 anonim válasza:
Ha minden igaz akkor úgy 15-16 körül vagy a ciklus.hu szerint 19. Most kezdtem el inni a palástfű teát a cickafarkot meg majd a ciklus első felében kell. Kíváncsi leszek ennyi erőbefektetés mellett mi lesz.
Orsi
2011. nov. 2. 14:06
374/1231 A kérdező kommentje:
Orsi, de a cickafarkat már nem kell. Mert nem lesz következő ciklus első fele!! :)
2011. nov. 2. 14:49
375/1231 anonim válasza:
Aranyos vagy!:) Nagyon jó lenne az biztos. Én nem nagyon szeretem az ilyen teákat, de ennek kifejezetten nagyon jó íze van.
Orsi
2011. nov. 2. 14:57
376/1231 anonim válasza:
Na ná h nem kell innod!Csajok szerintem most Nektek is összefog jönni (vagyis már össze is jött!)Szerintetek miért van bekeményedve a hasam!kezd helyezkedni ódabent valami!!annyira aggódom!saci Nettusról semmi hír?
2011. nov. 2. 17:09
377/1231 anonim válasza:
Saci mikor mész orvoshoz? Nem tudom mittől lehet nem azt érzed, hogy fel vagy puffadva?
Nettus nem jelentkezett ma sem. Csak reméljük nincs vele semmi komoly.
Orsi
2011. nov. 2. 17:35
378/1231 anonim válasza:
azt nem csak érzem hanem látom is h felvagyok puffadva!!nem tudom begombolni nacijaimat!az normális h néha még minidg érzem h megakarna jönni!holnap ujra tesztelek gabriellás tesztelés ha az is +akkor 2 hét múlva orvos!Én is remélem h semmi baja nincs, kicsit aggodom igy látatlanban is!saci
2011. nov. 2. 18:01
379/1231 anonim válasza:
A mindjárt megjön érzés biztos nomrális ilyenkor, hiszen dolgoznak a hormonok. Az, hogy aggódsz ez ilyenkor szerintem természetes.:) Ne idegeskedj most helyezkedik a baba.:)
Gondolok ám Rád milyen érzések lehetnek most benned, ahogy én ismerem magam mindenért fogok aggódni.:)
Orsi
2011. nov. 2. 18:12
380/1231 anonim válasza:
Én a 12 hétig babonaságból nem mondom el senkinek!és ha ez elmult onnantól nem fogok már aggodni!jaj aigvárom h az orvos mondja ki h babám van!!!most jött a párom, és megmuttam a hasam és azóta csak vigyorog h Ő miylen ügyes és h összeszoztuk a babát, és h elsem hiszi!mondjuk én sem!!de tök nagy erőt adott a tanuláshoz és minden máshoz!!amúgy a mellemel az van h érzem h teltebb meg nehezebb de nem feszül,és a mellbimbom körül ilyen apró fehér kiálló kis izék lettek!(azt olvastam h ez természetes h valakiknél ez van nem pedig az h besötétedik)hogy mik vannak?nem igaz??:Dsaci
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!