Új hónap, új esélyek?
Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!2011. okt. 17. 15:00
341/1231 anonim válasza:
orsi jó szórakozást!!nettus!!
342/1231 anonim válasza:
Köszönöm!:)
kérlek ne járjon olyanon az eszed, hogy valami komoly bajod van.Elmész megvizsgálnak és mondanak majd valamit. A hőmérésről megint beugrott, hogy nem mértem.:( Pedig tényleg jó lenne. No megyek este benézek még.
Orsi
343/1231 anonim válasza:
a hőm 36,8 volt amikor felkeltem!de most többet tudtam aludni és lehet azért ilyen magas most!!na az én párom elment pecázni és tuti ma nem tudunk együtt lenni és ez teljesen kiakaszt!!nettus!!
344/1231 anonim válasza:
Hát nem volt valami nagy film én csalódtam benne. Jaj Nettus, lehet előtte kellett volna elkapni a párod.:(
Nem értek nagyon a hőmérőzéshez, de mérd meg reggel is kiváncsi vagyok mit mutat.
Orsi
345/1231 anonim válasza:
Hallo Lányok!
Egyre jobban szúr a jobb petefészkem, ennek úgy örülök.:) Vettem cickafark meg pálástfű teát. Kiprobálom sok nőnek segített már.
Orsi
346/1231 anonim válasza:
Csajok!Ma egy nem túl erős de +-t teszteltem!!!!!annyira de annyira boldog vagyok!!!!:D:D:D:Dde még nem kiabállom el mert szeretném ha minden oké lenne!!:)saci
347/1231 anonim válasza:
A halvány csík is csík!!:))
Gratulálok!
Orsi
348/1231 anonim válasza:
Köszönöm!de azért még egyet tesztelek csüt reggel!:)
349/1231 anonim válasza:
Nagyon irigyellek!:)
Olyan jó lehet.:) Most bevetettem a gyógyteákat, hátha rásegít egy kicsit nálam a dolgokra.
Orsi
350/1231 anonim válasza:
Hát én meg még fel sem fogtam!de még nem merem elbizni magam majd csak akkor ha már az orvos is igazolta h megvan!!!szerintem nektek is hamar összejön majd!!saci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!