Új hónap, új esélyek?
Igen, nekem is ilyen. Elvileg ha az ujjad közé veszed nyúlós lesz.
De azt nem tudnàm megmondani, hogy az àltalam vèlelmezett peteèréshez képest mikor volt.De most tènyleg rövid volt, remèlem legalàbb ez vmi jó jel!
Nettus, ez a hànyinger mitől lehet? Fura. Kène vmi gyógyteàt nèzned rà.
Tuti nem vagy terhes?
Nettus szerintem menj el orvoshoz. Főleg nőgyógyászhoz.:)
Barnarizs az jó ha nyúlós volt.:)Nekem nem nyúlik csak sok.:)
Fu már nagyon izgulok kinek mikor lesz két csíkos tesztje. Remélem mindenki olyat fog venni vagy már meg is vette.:))
Orsi
Nettus volt kolleganőmnek 5 teszt is negatív lett végül elment orvoshoz, mert valami csak furcsa volt. Aztán már ovodás a sok negatív teszt.:)
Orsi
Menj el dokihoz és kész!:)Jó éjt!
orsi
Orsi, èn is remèlem, hogy mielőbb csíkosak leszünk, de èn főleg Nektek szorítok, megèrdemelnètek mindketten. Mârmint Nettussal.
Nagyon az èn nyàkom sem nyúlik, eléggè vízszerű, ès csúszik, ès hàromszor annyit kell törölni olyankor.
Sziasztok lányok!
Nettus nem elkeseredni kideríteni, hogy ez mitől van.:)
Barnarizs nagyon aranyos vagy, hogy így szurkolsz nekünk.:) Én ugy gondolom az is nehéz amikor valakinek a második harmadik baba sem jön össze. Én Neked is nagyon szurkolok!:)
Lányok én ma csinálok gesztenye golyót meg lehet kókuszost is. Az eébd még nem tudom mi lesz, de a desszert már meg van.:)
Orsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!