Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
 361/1231 A kérdező kommentje:

Saci, gratulàlok! Vegyèl mindenkèpp vmi normàlis tesztet, Bàr nekem màr a Gàbriellel is volt rossz tapasztalatom. Nekem a hànyinger mindkèt terhessègemnèl a 6-7. hèten kezdődött, úgyhogy ne izgulj, ikàbb örülj&èlvezd ki.

Orsi, szorítok nektek. Azt mondjàk az okosok, hogy ilyenkor 2 naponta a leghatékonyabb, de szerintem ha naponta együtt vagytok, az sem lehet baj, ha a pàroddal minden rendben.

2011. okt. 31. 19:07
 362/1231 anonim ***** válasza:

A férjemnek nincs baja. Nekem is azon jár az eszem, hogy most hogy fáj a mellem is most bele kéne még jobban húzni és naponta együtt lenni pár napig.

Orsi

2011. okt. 31. 19:11
 363/1231 anonim ***** válasza:
Én azt olvastam h ilyenkor hatékonyabbak az olyan pózok amik sokkal mélyebbre hatolnak(pl kutyapóz) és h ne szabad melegvizbe fürdeni!és azóta is csak langyosba zuhizok!És köszi:)Nettussal mivan?Remélem semmi komoly baja nincs, és azért nincs itt!saci
2011. okt. 31. 20:10
 364/1231 anonim ***** válasza:

Szerintem a póz megoldott nálunk.:) A fürdés is mert csak zuhany van, de nem akarok ennyire ráfeszülni a témára. Bár elég nehéz nem ráfeszülni, de úgy gondolom ha jönni akar úgyis fog.

Most iszogatom a teát, legalább ez nem valami szintetikus szer. Lányok én olyan éhes vagyok egész nap, most is korog a gyomrom pedig délután ettem.:(

Orsi

2011. okt. 31. 20:25
 365/1231 A kérdező kommentje:

Orsi, én például mindig rohanok együttlét után wc- re, de most egész reggelig fel sem keltem vízszintesből.

Én azt mondom, hogy ha mindennap együtt lesztek most pár napig, akkor nem lőttök azzal nagyon mellé :)

Mi lehet Nettussal?

2011. okt. 31. 22:45
 366/1231 anonim ***** válasza:

ÉN együttlét után mindig fekszek legalább 10-15 percet. ÉN is úgy gondolom, hogy nem lehet belőle bajunk.:)

Lehet csak temetőbe voltak, remélem nincs vele semmi.

Jó éjt!

Orsi

2011. nov. 1. 00:08
 367/1231 anonim ***** válasza:

Hello lányok!

Ma reggelre nagyon fájt a derekam ez jó, mert ovukor szokott.:) Mindent bele adok apával.:)

Nálatok mi újság van?

Orsi

2011. nov. 1. 10:22
 368/1231 anonim ***** válasza:

Sziasztok!!Orsi akkor hajrá!!!:)Ma elkezdet hányingerem lenni!:( egyenlőre ennyi új van velem!Többiek!?

saci

2011. nov. 1. 11:58
 369/1231 anonim ***** válasza:

Saci sajnálak.:( De hát a baba helyezkedik.:) FEl a fejjel azt mondják elmúlil a második trimeszterben.

Orsi

2011. nov. 1. 13:01
 370/1231 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Mi lehet Nettussal? Remélem semmi komoly, csak dolgozik, stb. Nettus, jelentkezz, ha olvasol!

Orsi, megtettétek a magatokét? :) Remélem együtt izgulhatunk hamarosan a teszteléskor.

Én tegnap este nagyon rosszul voltam. És ez már a harmadik este volt, hogy hányingerem volt. Eddig mindig betudtam annak, hogy sokat ettem, de tegnap direkt odafigyeltem, és mégis annyira szarul voltam. A férjem szerint tuti terhes vagyok, de nem tudom... hogy lenne már a 20. napon tünetem???

De az az érdekes, hogy mindhárom alkalommal közel azonos időpontban kezdődött este.

De nem akarok agyalni rajta, meg fejtegetni, majd kiderül...

2011. nov. 2. 09:08
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!