Új hónap, új esélyek?
Saci, gratulàlok! Vegyèl mindenkèpp vmi normàlis tesztet, Bàr nekem màr a Gàbriellel is volt rossz tapasztalatom. Nekem a hànyinger mindkèt terhessègemnèl a 6-7. hèten kezdődött, úgyhogy ne izgulj, ikàbb örülj&èlvezd ki.
Orsi, szorítok nektek. Azt mondjàk az okosok, hogy ilyenkor 2 naponta a leghatékonyabb, de szerintem ha naponta együtt vagytok, az sem lehet baj, ha a pàroddal minden rendben.
A férjemnek nincs baja. Nekem is azon jár az eszem, hogy most hogy fáj a mellem is most bele kéne még jobban húzni és naponta együtt lenni pár napig.
Orsi
Szerintem a póz megoldott nálunk.:) A fürdés is mert csak zuhany van, de nem akarok ennyire ráfeszülni a témára. Bár elég nehéz nem ráfeszülni, de úgy gondolom ha jönni akar úgyis fog.
Most iszogatom a teát, legalább ez nem valami szintetikus szer. Lányok én olyan éhes vagyok egész nap, most is korog a gyomrom pedig délután ettem.:(
Orsi
Orsi, én például mindig rohanok együttlét után wc- re, de most egész reggelig fel sem keltem vízszintesből.
Én azt mondom, hogy ha mindennap együtt lesztek most pár napig, akkor nem lőttök azzal nagyon mellé :)
Mi lehet Nettussal?
ÉN együttlét után mindig fekszek legalább 10-15 percet. ÉN is úgy gondolom, hogy nem lehet belőle bajunk.:)
Lehet csak temetőbe voltak, remélem nincs vele semmi.
Jó éjt!
Orsi
Hello lányok!
Ma reggelre nagyon fájt a derekam ez jó, mert ovukor szokott.:) Mindent bele adok apával.:)
Nálatok mi újság van?
Orsi
Sziasztok!!Orsi akkor hajrá!!!:)Ma elkezdet hányingerem lenni!:( egyenlőre ennyi új van velem!Többiek!?
saci
Saci sajnálak.:( De hát a baba helyezkedik.:) FEl a fejjel azt mondják elmúlil a második trimeszterben.
Orsi
Sziasztok!
Mi lehet Nettussal? Remélem semmi komoly, csak dolgozik, stb. Nettus, jelentkezz, ha olvasol!
Orsi, megtettétek a magatokét? :) Remélem együtt izgulhatunk hamarosan a teszteléskor.
Én tegnap este nagyon rosszul voltam. És ez már a harmadik este volt, hogy hányingerem volt. Eddig mindig betudtam annak, hogy sokat ettem, de tegnap direkt odafigyeltem, és mégis annyira szarul voltam. A férjem szerint tuti terhes vagyok, de nem tudom... hogy lenne már a 20. napon tünetem???
De az az érdekes, hogy mindhárom alkalommal közel azonos időpontban kezdődött este.
De nem akarok agyalni rajta, meg fejtegetni, majd kiderül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!