Új hónap, új esélyek?
Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!2011. okt. 17. 15:00
331/1231 anonim válasza:
sziasztok!!nem tudom itt-e vagytok de azért írok!!nem tudom mitől vagyok ennyire fáradt és rosszul de már elegem van!ma reggel kb.6:30-kor arra ébredtem,hogy nagyon hányingerem van!de nem tudtam hányni!most ébredtem fel nem olyan régen megmértem a hőm 36.8 volt!!de hozzá kell tennem amikor hányingerem van a gyomromat görcsbe érzem!!teljesen be van olyankor görcsölve!!veletek mizus??nem akarlak benneteket ídegesiteni,fárasztani csak leírom mi van velem!!Nettus!!
332/1231 anonim válasza:
haho van itt valaki??na jó!nettus!!
333/1231 anonim válasza:
Nettus!remélem nem az epéd hanem a baba miatt vagy rosszul!!Jővőhéten már biztosra fogod tudni!mindenkinek úgy drukkolok!:)saci
334/1231 anonim válasza:
szia!saci!!nem tudom mért vagyok rosszul!lehet a stressztől!!veled mizus??az epémmel már legalább 5 éve műtöttek!!nem hiszem az lenne a gond!!majd jövő héten elmegyek a házi orvoshoz kérek tőle beutalót a laborba és hátha a vérvétel megmondja,hogy mi van velem!ha nem akkor irány a nőgyógyász!!sajnos!elég rossz tapasztalatom van ezen a téren!!nettus!!a hőm meg fönt van!!lehet attól,hogy végre ki tudtam magam aludni!!mert nem mindig alszok 5-6 órát!!lehet nem is kellene mérnem a hőm mert úgy sem mutat semmit!!nettus!!
336/1231 anonim válasza:
sziasztok!!mizus veletek!!nettus!!vagy már nem is beszéltek velem??
337/1231 anonim válasza:
Én hibe-hóba itt vagyok!csak tanulok meg temetőzünk!remélem baba van a dologban!:)velem semmi sincs majd holnap meglátjuk remélem nem jön meg!és végre pozit tesztelhetek!saci:)
338/1231 anonim válasza:
én drukkolok neked!!de a többieknek is!!már nem fáj a gyomrom de még enni nem igazán tudok!!már alig várom,hogy kiderüljön mitől vagyok így!!csak attól rettegek,hogy komoly bajom van!!nettus!!
339/1231 anonim válasza:
sziasztok!
Nettus mindenképp menj orvoshoz, szerintem nőgyógyászhoz is. Nem gondolom, hogy komoly bajod van ezt felejtsd el.
Lányok nekem elkezdődött az ovus derék meg hasfájás.:)
Este még visszanézek, de most moziba megyünk a Timberlakes filmet most itt újvárosban is játszák.
SAci már olyan kiváncsi vagyok mi újság van Nálad.:)
Orsi
340/1231 anonim válasza:
azt szeretném kérdezni senki nincs ilyen rosszul mint én??elegem van!!nem akarok nyávogni de valami nincs rendbe velem!!tudom megyek orvoshoz de csak jövő héten!!főleg akkor ha senki nem fog elkísérni!na az gáz!!nettus!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!