Új hónap, új esélyek?
Reméljük tényleg Veled van már.:)
Milyen zenében utazik a párod?
Orsi
Nagyon szurkolok Neked. Nagyon jó lehet egy saját családi zenekar.:)
Nekem még csak most kezdődik a középidő és most aztán minden másnap összebújás van.:) Ennek nem nagyon van akadálya mivel amúgy is kívános vagyok.:)
Orsi
Saci! Teszteltèl?
Basszus lànyok, olyan szar a hangulatok, hogy elmondani nem tudom. Az okàt ne is kèrdeztètek, nem tudom. Nincs kedvem az egèsz cirkuszhoz. Jòkor voltunk együtt? Nem- e inkább most van a pèm? Mièrt 36.3 a hőm? Stb...
Ez nagyon nagyon ismerős érzés barnarizs.:( Tegnap volt itt gyk-n egy olyan komment amibe pont ez volt, hogy már talán az is rágörcsölés amikor mérem a hőmet pisilős tesztet csinálok. van benn némi igazság, de szerintem van aki ettől picit megnyugszik.
Én most furcsamód nagyon nyugodt vagyok nem is nagyon értem az okát, de majd mensi előtt bizti ideges leszek.
Ne legyél rossz kedvű, főleg azért ne, mert már van két szép gyerkőcöd és tudod képes vagy teherbe esni és kihordani a babát. Én ezekről még nem tudom, mert még teherbe esni sem sikerült.:(( Remélem érted mit akartam ezzel írni.
Fel a fejjel!:)
Orsi
Sehol senki?
Saci írd meg mi lett nagyon kíváncsi vagyok.:)
Nettus mi újság Veled?
Orsi
Mi az hogy félig kijött a csík? A kontroll vagy a teszt csík?
Nekem végre itt vannak a középidős napok.:)
Orsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!