Új hónap, új esélyek?
Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!2011. okt. 17. 15:00
251/1231 anonim válasza:
Szia!3 nap után végre újra hordok melltartót!egy picit fáj de az jelentéktelen, viszont kemény!hál isten nekem nem csak gyógyszer alatt hanem előtte is ilyen volt a mensim!:)remélem igazad van és több is volt a hónapban és annyira de annyira remélem h ez a hónap mindegyikünk életét megváltoztatja!(természetesen pózi irányba)saci
252/1231 anonim válasza:
Jaj de nem vártam ezt a napot!!!:( nekem nagy nem tetszik!!mármint az oldal új külleme!:(
253/1231 anonim válasza:
mit szólsz az új külsőhöz??már mint az oldal kinézetéhez!!remélem pozitív lesz a teszted!!megy a drukk!!nekem valószínű most valamikor lesz a pé-m mert ahogy barnarizs leírta a tüneteket nekem is van pár már!!nettus!!
254/1231 anonim válasza:
Áttment a 12 00 és a 12 08 üzenetem!mert pont a kettő közt kapcsolták le az oldalt!:(
255/1231 A kérdező kommentje:
Nekem sem tetszik az új desing, de majd megszokjuk. Azt hittem, hogy ha már változtatnak, akkor valami nagyot. Mert ez annyira nem extrém változás.
2011. okt. 28. 12:13
256/1231 anonim válasza:
barnarizs!!szerintem írd le még egyszer mert én személy szerint nem látom!még mindig john cena-t hallgatok!!tök jó ez a szám!!
257/1231 anonim válasza:
bocs barnarizs!!most látom saci írta!!
258/1231 anonim válasza:
Szia!3 nap után végre újra hordok melltartót!egy picit fáj de az jelentéktelen, viszont kemény!hál isten nekem nem csak gyógyszer alatt hanem előtte is ilyen volt a mensim!:)remélem igazad van és több is volt a hónapban és annyira de annyira remélem h ez a hónap mindegyikünk életét megváltoztatja!(természetesen pózi irányba)saci
Jaj de nem vártam ezt a napot!!!:( nekem nagy nem tetszik!!mármint az oldal új külleme!:(
Na ezt írtam mikor zárolták pár percre az oldalt ezekszerint nem ment át!!!:)
259/1231 anonim válasza:
nálam úgy volt ,hogy majd nem 2 hétig fájt a mellem!!és amikor már közeledtem a menszi idő pontjához egyre kevésbé fájt tehát tökre így voltam én is!!nem akarlak elkeseríteni de a lányok meg tudják mondani.barnarizs és orsi is!!lehet nálad nem így lesz(van)de nekem csak akkor szokott fájni a mellem ha meg fog jönni!de te azt mondod,hogy neked akkor nem fáj!így ez lehet nálad pont fordítva működik!!ezt így nehéz megmondani!!nettus!!
260/1231 anonim válasza:
Nem!nekem eddig sosem fájt!csak most ebben a pár napban!a párom szerint nőttek,meg keményedtek is!Nem tudom majd hétfőn meglátjuk mi lesz!ha ebben a hónapban nem jött össze, akkor majd a következőben és akkor augusztusi lesz és majd együtt tartjuk a szülinapunkat!:) (bár jó lenne ha azért most sikerült volna):):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!