Új hónap, új esélyek?
Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!2011. okt. 17. 15:00
241/1231 anonim válasza:
szia!!saci!!amúgy pontosan szokott megjönni??mindig egy formák a ciklusaid??vigyázat!!a sok stressz produkálhat terhességi tüneteket meg ha nagyon akarsz babát!!én is így jártam a múlt hónapba!!barnarizs,saci::ti nem méritek a hőtöket??mert ha fent van a hőtök akkor jót jelent!!nettus!!
242/1231 A kérdező kommentje:
Nettus, én nem hőmérőzök. Túl macera, nekem még az ovuteszt is bonyolult volt. Betartani, hogy ne igyak, de ne reggel csináljam, stb...
Saci, az nem kellemes, ha ilyen okok miatt kell a hányást visszatartani. Én ifú koromban, más okok miatt, de megtanultam csendben hányni! :)
Abban igaza van Nettusnak, hogy ezek a tünetek lehetnek képzelt tünetek is. Ezzel nem azt mondom, hogy nem vagy terhes, csak óvatosnak kell lenni, mert nagyon könnyű beképzelni tüneteket, akár még a hányást is!
2011. okt. 28. 11:14
243/1231 anonim válasza:
Szia!igen mindig pontos gyógyszer előtt és szedése alatt is 28 napos volt!Nem annyira nem vagyok feszült h ez miatt késsen!nem nem mérem a hőmet de peteérés után végig úgy éreztem h lázas vagyok, de nem voltam az!Kb most is olyan melegnek érzem magam!Amúgy ami nekem igen feltűnt az h még annál is érzékenyebb vagyok mind eddig!meg sokat járok pisilni!de ezek az a baj h lehetnek akár mitől!Viszont egy olyan kérdésem lenne, hogy hallottam h macskaalmot nem igazán ajánlott takarítani!ezekszerint ha babát szertnénk akkor már most sem kéne úgy?saci
244/1231 anonim válasza:
Ez tetszik!:)hogyan kell halkan hányni??:)nem én,nem tudok beképzelni semmit!:)azt el kell h mondjam h akár a Tescoban is képes vagyok a húspultnál hányni, mert nagyon érzékeny a gyomrom a húsi félékre!ennek ellenére nem vagyok vega!!:):)tudom h semmi értelme de megmértem a hőm és 37,2 lett! szerintem mostantól nem koncentrálok a baba témára és akkor remélem sikerrel járok majd!:)saci
245/1231 anonim válasza:
saci:szerintem attól még takaríthatsz macska almot(de még,hogy fenn áll a terhesség lehetősége nem biztos,hogy jó ötlet)én úgy tudom,hogy ha már biztos a terhesség ténye akkor már nem szabad vagyis nem ajánlatos.mert elkaphatsz bármilyen fertőzést mert nem igazán higiénikus egy macska alom hiába tartod tisztán!!ha te úgy gondolod érzed,hogy terhes vagy vehetsz tesztet gabriel biztos kimutatja mert a beágyazódás után 3 napra kimutatja a terhességet.de csak akkor ha nem tudsz várni vasárnap vagy hétfőig!!nettus!!
246/1231 anonim válasza:
saci:reggel mérd a hőd!!legalább pár napig!!ha egyenletesen(tehát ha nem nagyokat ugrál tizedbe értem)akkor nagy esély van a terhességre!neked szokott fájni menszesz előtt a melled?és ha szokott most fáj??nettus!!
247/1231 anonim válasza:
Az az igazság h a párommal együtt szeretném meglátni az eredményt és h most csak szombaton reggel lesz velem, mert zenekari próbán lesz!igen ezzel a fajta tesztel szeretnék majd tesztelni!-de kezdek elbízonytalanodni!lehet várok hétfőig!-ha meg megjött úgy jártam!(sajna)!nem tudom igaz-e de valami olyat olvastam h az első gyógyszermentes hónapban több petesejt is megérik!ennek van valami igazság alapja?saci
248/1231 anonim válasza:
Nem soha nem fáj semmim!mindig hétfő reggel jön meg!és felkelés után!elmegyek pisilni és már meg is jön!ha 7 kor kelek akkor 7kor ha 10 kor akkor 10 kor!ezért olyan szerencsések érzem és éreztem magam!:) most viszont abban reménykedem h egy darabig nem találkozom vele!:):)
249/1231 anonim válasza:
saci:nekem csak akkor volt ennyire pontos a menszim mikor fog. gyógyszert szedtem!én is úgy voltam mint te!a menszeszem!a gyógyszer után valószínű több petesejt érik meg mert a fog.gyógyszer megakadájozza a petesejt érését!de ebbe most nem vagyok biztos!!az viszont biztos,hogy gyógyszer abba hagyása után könnyebb teherbe esni!!nettus(tiszta szakértők leszünk már)de ezt csak halkan mondtam!!
250/1231 anonim válasza:
saci:most sem fáj a melled??nettus!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!