Új hónap, új esélyek?
Ilyenek ezek a tesók nemm ondtad nekik, hogy ne híreszteljék? Nálunk van némi családi zűrzavar anyósom nem igen bír elviselni. Nekünk két tanúval volt az esküvönk és senki nem tudott róla a férjem falujába.:) Amikor facén beállítottuk hogy házas meg átírtam a nevem akkor robbant a bomba.:)Adtunk nekik beszéd témát rendesen.:)
Ha nagyon nem bírod ki reggeli csináld meg. Hátha mutat már valamit.
Orsi
Ha pozítiv lesz akkor biztos nem valótlan.:) Nekem egyszer már volt olyan, hogy száradási csík volt rajta, de az nem rózsaszin hanem szürke.
Nekem most az furcsa, hogy nagyon nyugodt vagyok. Már csak sodródom az árral.
Nem akartam, hogy az esküvőn ott legyen a családja na meg a férjem sem így senki nem lett ott. Az én szüleim tudtak róla, de ők megértették az egészet.
Orsi
Ez jó tetszik, hogy ilyenkor korán ágyba bujtok. Mi is általában este az ágyban még mindig beszélgetünk egy fél órát.
ha pozitív lesz akkor is tudtok majd beszélgetni, csak már a babáról.:)
Te kérdezted, hogy mi van ha macskaalmot kell takarítani? Csak, mert nekem van cicám és én takarítom. Bár nekem gyerekkorom óta vannak macskáim a lakásban és azt mondják akkor szinte biztos, hogy átesel a toxoplazma fertőzésen.
Orsi
Most én is lelépek kicsit. Aztán jövök és kiváncsian várom az eredményt. Tényleg nagyon jó érzés, hogy itt beszélgetünk, nekem sokat segített már ez a majd három hét amióta itt vagyok a lányokkal most meg már Veled.:)
Nem gondolnám, hogy a meddőség öröklődik hacsak nem valami szervi bajról van szó. Ilyet amúgy még nem is hallottam nálunk is volt a családban akinél volt lombikos baba meg nehéz terhesség meg méhen kivül, de én ilyenekre nem is gondlok. Ne is gondolj ilyenekre nem szabad!!
Nagyon szurkolok!:)
Orsi
Itt vagyok már.
Pedig annyira vártam, hogy ma megcsinálod, de igazad van inkább reggel úgy pontosabb eredményt kapsz majd.
Annyira jó lenne ha a mostani nyugodtságom kitartana a nemvártig is. De előtte meg már tök ideg vagyok, hogy mi lehet.
Orsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!