Új hónap, új esélyek?
Jaj lányok olyan nehéz ez az egész komolyan mondom.:((
szorgosan rajta vagyunk a témán.:) Nekem is most estére nagyon szar a gyomrom fájogat de nem nagyon meg émelygek. Remélem nem az epém nekem is, mert akkor nem jó éjszaka elé nézek.:(
Lányok Nektek szokott tojásfehérjés nyákotok lenni??
Orsi
Corax, X-epil, Lilly, meg gabriell. Mit érzel Nettus fáradt vagy meg rossz a gyomrod? MA nekem is szarakszik a gyomrom.:(
Orsi
Lehet valamit összeszedtél nem? Próbálj meg pihenni. Remélem gyorsan jobban leszel.
Orsi
Nem tudom én is émelygek, de éhesnek éhes voltam ma ugyhogy nagy bajom nincsen.:) Csak furcsálom. Nettus Neked szokott tojásfehérje nyákod lenni?
Orsi
Orsi, nekem meg szokott vàltozni a nyàkom. De most példàul kb. 1 napig tartott, pedig tovàbb szokott.
Inkàbb vizes, folyòs lesz olyankor.
Nekem most pont ilyen, de annyira hogy szabályosan éreztem ahogy jött belőlem. Már azt hittem mensizek, a tísztaságim is ki kellett cserélni, mert átáztam. Amíg a clostit szedtem addig volt nekem is egy napig nyúlós nyákom, de most csak ez van. Nem viszket amúgy és nincs szaga, tehát nem fertőzés az tuti.
Orsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!