Új hónap, új esélyek?
Saci én is azt olvastam, hogy a medilab nem olyan jó.:( Csinálj egy másikkal és hátha az is mutat majd valamit.:))
Nettus mi a gond? Az epéd? Fu az nagyon szar tud lenni, nekem is néha bejtszik ls akkor pokol az életem pár napig.
Orsi
Saci, a medi lab tesztekről nagyon sok rosszat olvastam :( Remélem kedden már szerencsésebben sikerül minden szempontból a tesztelésed!
Nettus, nem lehet, hogy az epéd miatt van hányingered? Vagy nehéz kajákat eszel?
Orsi, hajrá, itt a félidő, tessék szorgosan dolgozni a bébin!
már jobb a kedvem, de reggel... fú, nagyon szar volt. Tényleg, alig bírtam magam elviselni. De már elmúlt, és már annyira azt sem bánnám, ha nem jött volna össze ebben a hónapban, meg a következőben sem. Egyszerűen nem akarok görcsölni a témán. Nem is akarok vele foglalkozni.
Ettől persze nem tudom 100 %- ig kikapcsolni az agyam, de igyekszem, hogy ne ez határozza meg a hangulatom.
Most pedig annak örülök, hogy a következő mensimig van még 11 napom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!