Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/1231 anonim ***** válasza:
ha vasárnapig ,hétfőig megmarad a mell fájdalom feszülés akkor az nagyon jó!!tényleg drukkolok neked!!Nettus!!
2011. okt. 28. 13:03
 262/1231 anonim ***** válasza:
haho orsi,barnarizs saci merre vagytok!!nettus
2011. okt. 28. 13:08
 263/1231 anonim ***** válasza:
Én itt vagyok!de igen be van lassulva a rendszer!!remélem én is és annyira jól esik, h így szorítunk és izgulunk egymásért!!:)Köszi h ilyen aranyosak vagytok!:):)saci
2011. okt. 28. 13:11
 264/1231 anonim ***** válasza:
már elég nehéz írni mert kb.1 hónapja vagyunk rákattanva a lányokkal témára és már elég érdekes dolgokat megtudtam erről a témáról!!de azért még nekem legalább is kell tanács!!azért kíváncsi leszek melyikünknek lesz babócája!!mondjuk az a lényeg,hogy mindegyikünknek legyen babócája és minden vágyunk valóra váljon!!nettus!!
2011. okt. 28. 13:18
 265/1231 anonim ***** válasza:
saci:akkor megvárod a hétfőt??lesz türelmed kivárni??én az útólsó napokat alig bírtam ki!mindenkinek az agyára mentem!!próbálok másra gondolni még most itt van a díjszedés!!alig várom,hogy kicsit pihenhessek!!mert már elegem van a korán kelésből!!nettus!
2011. okt. 28. 13:37
 266/1231 anonim ***** válasza:
Nem tudom!szerintem ha babás vagyok akkor azt már holnap kimutatná a teszt, főleg akkor,ha nem is csak közép időben, hanem előbb is volt pém!szerinted?teszteljek holnap!?saci
2011. okt. 28. 13:55
 267/1231 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem fájogatni kezdett a hasam, meg mintha több lenne a nyákom ami talán jó jel.:) Most nagyon kiváncsi vagyok erre a hónapra, mert most még kedvem is van összebújni a párommal sőt már alig várom amikor lehet.:)Jó eddig is vártam, de most valahogy olyan nyugodtság van rajtam.

Saci már nagyon kiváncsi vagyok mi lesz. Szúrkolók nagyon.:))

Orsi

2011. okt. 28. 14:01
 268/1231 anonim ***** válasza:

Barnarizs szerintem lehet most peteérésed. A mostani napokban legyetek együtt, és akkor tutira mész.

Ja lányok nézzetek hülyének, de esténként bele olvastam a terhesség meg a szülés témakörbe. Egy csomó érdekes dologgal lettem okosabb, bár ott még nem tartok.:)

Orsi

2011. okt. 28. 14:04
 269/1231 anonim ***** válasza:
saci:én úgy tudom 1 hónapba 1-szer van pé!!ha mindig állandóan 28 napos a ciklusod már( pedig te mondtad hogy igen) szerintem már tesztelhetsz!!vagy ha mégis negatív lesz akkor meg fog jönni!!sajnos!!nekem a gabriel sosem tévedett!!sajnos!!de remélem nem fog megjönni és babás vagy!!ne haragudj,hogy ezt írtam!!
2011. okt. 28. 14:07
 270/1231 anonim ***** válasza:
Nagyon félek az eredménytől!de el fogom fogadni!az a baj h nagyon keveset csalódtam eddig,én általában amit szeretnék az elérem megvalósítom!csak ebben az a bökkenő h ez nem egy ilyen dolog!saci
2011. okt. 28. 14:11
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!