Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/1231 anonim ***** válasza:
Nagyon remélem h most mindenkinek sikerülni fog!!:)szorítok mindenkinek!:)saci
2011. okt. 27. 20:17
 232/1231 anonim ***** válasza:

Ma úgy fájt a hasam este mintha mensiznék. Lehet van peteérésem.:) Annyira örülök!:)

Előbb utóbb sikerülni fog. Saci te most hagytad abba gyógyszert nem? Azt hallottam utána sikeresebb teherbe esni. :) A volt főnőköm is így lett babás.

orsi

2011. okt. 27. 21:04
 233/1231 anonim ***** válasza:
sziasztok!!már megint lemaradtam!!na most éreztem úgy,hogy meg fog jönni de 1. nincs még itt az ideje 2.fehér folyásom van!ez utóbbi mitől lehet??már 2 napja tart!!barnarizs:rossz ez így,hogy nincs otthon géped de így is itt vagyunk neked!próbálunk segíteni.tényleg igaza van orsinak ,hogy ne parázz próbálj másra gondolni!hétfőn voltam úgy,hogy én is kényszerből voltam együtt a párommal igaz én már este nagyon fáradt voltam és ezért sem igazán akartam!ja és jó volt együtt lenni a párommal!!pedig mikor haza jött a melóból igazán akartam!!nem szabad kényszerből csinálni ez már biztos!!próbáld inkább élvezni és nem arra gondolni miért is csináljátok!!orsi:nekünk majdnem egyszerre lesz a pé-k pár nap különbséggel!lehet már mi (én azt érzem)érezzük??saci:én nekem mikor meg akar jönni tiszta ideg vagyok.tehát már ebből is tudom,hogy meg fog jönni!!de lehet téged az idegesít,hogy még nem jött meg és ezért érzed idegesebbnek magadat!!tünetek még meg vannak??vagy egyáltalán vannak még??nettus!!
2011. okt. 28. 08:29
 234/1231 A kérdező kommentje:

Jó reggelt!

Ma abszolút fásultan ébredten. Nem tudom, hogy mi az oka, de nincs kedvem semmihez, és legfőképpen senkihez. Fáradt vagyok, alig várom ezt a négy napot, hogy ne kelljen reggel kelni...

Amúgy meg fáj a hasam, nem is tudom... Lehet most van peteérésem???

2011. okt. 28. 08:50
 235/1231 anonim ***** válasza:
szia!!barnarizs!a ciklus hanyadik napjánál tartasz??nettus!!jó,hogy itt vagy!!
2011. okt. 28. 09:09
 236/1231 A kérdező kommentje:
16. nap van ma. Fura a ciklusom,azt figyeltem meg, hogy kb. 3 havonta váltják egymást a 28 és 30 napos ciklusok. És most volt 3 hónap 30 napos ciklus, és valahogy a 14. napon éreztem a peteérést, ami azt jelenti, hogy 28 napra kéne megjönnie. Érdekes, kíváncsi vagyok, hogy így lesz- e? :)
2011. okt. 28. 09:33
 237/1231 anonim ***** válasza:
mit szoktál érezni pé-kor??na én is kíváncsi vagyok kinek hogyan fog alakulni a ciklusa!!te már előrébb vagy a ciklusban mit orsi és én.saci meg inkább a végén ha minden igaz!!Nettus!!
2011. okt. 28. 09:37
 238/1231 A kérdező kommentje:

Mit érzek?

Szúrást bal vagy jobb oldalon. Felpuffad a hasam, fáj a hasam, olyan vízszerű, de nyálkás a folyásom. Eddig pé után kezdődött a mellfeszülés-mellfájás, de most már azon a napon elkezdődött.

Nagyjából ennyi. Önmagában egyik sem feltűnő, csak így együtt tudom, hogy ezek azok a jelek, mert hónapról hónapra tapasztalom a legtöbbet.

2011. okt. 28. 10:16
 239/1231 anonim ***** válasza:
értem!!szerintem nekem is nem sokára lesz a pé-m.elvileg nov.1-jén.a ciklus.hu szerint!!nettus!!
2011. okt. 28. 10:31
 240/1231 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Orsi remélem igazad van!Igen nekem már csak kettőt kell aludnom és megtudom mi van!szeretnék szombat reggel tesztelni, mert a párom is igen kíváncsi rá!-de valahogy félek attól h - lesz!nekem eddig sem voltak olyan észveszejtő tüneteim!a derékfájás hányinger az megvan!Tegnap is kellet volna hánynom, de mivel anyuékkal lakunk és nem tudnak a baba dologról még ezért nem hányhattam! jaj Csajok én úgy izgulok!!!Magamért is meg Értetek is!!!:)saci
2011. okt. 28. 10:59
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!