Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/1231 anonim ***** válasza:

sziasztok!

Nekem elmúlt mára a pecsételés. El sem tudom mondani mennyire örülök.:))

Nettus látod van, hogy le sem kell támadni. Nekem még nincs peteérésem ez biztos, de majd párnap múlva kiderül mi újság van.

Orsi

2011. okt. 27. 13:00
 222/1231 anonim ***** válasza:
szia orsi!!na én (mi)nem hagyom (hadjuk)a véletlenre a baba projektet!!megpróbálunk minden másnap együtt lenni!majd meglátjuk mi lesz belőle!!na ha elmúlt a pecsételés akkor hajrá!!nettus!!
2011. okt. 27. 13:26
 223/1231 A kérdező kommentje:

Nettus, én azért nem vagyok itt, mert dolgozom. Néha benézek, igyekszem írni, de nincs rá mindig időm. Otthon meg nincs gépem, szerelés alatt...

Én nem is tudom, ez a tegnapi együttlét elbizonytalanított. Pedig nem beszéltem a férjemnek gyerekről, meg peteérésről, de olyan kötelezőnek éreztem. Jó volt, félre ne értsetek, de végig az kattogott az agyamban, hogy akkor most vajon tényleg van- e peteérésem, nem ma lenne- e jobb, nem sír- e mindjárt valamelyik gyerek, melyik póz lenne a jobb, stb. És én ezt úgy nem akarom...

De persze kikapcsolni az agyam meg nehéz... a peteérésem meg nem tudom nem észre venni, mert annyira megérzem.

Úgyhogy ha most nem jön össze, akkor valószínű le fogok szállni a témáról.

2011. okt. 27. 15:33
 224/1231 anonim ***** válasza:

Barnarizs értem miről beszélsz. Épp tegnap mondta a férjem, hogy nem akar úgy együtt lenni, hogy az orvos megmondja meg ilyesmi. Nekem is az elején ez volt bennem egész végig bevallom van, hogy nem is a szexre koncentráltam. Mostanra viszont ez már elmúlt nem mondom, hogy nem jut eszembe, de már élvezem.:)

Most megpróbálok belevágni. Nettus én is megprobálok jó sűrűn együtt lenni.

Orsi

2011. okt. 27. 15:51
 225/1231 A kérdező kommentje:

Orsi, tudom, hogy Nektek sokkal nehezebb, mert már régóta próbálkoztok, ezért szégyellem is magam, hogy én már most így érzem. De egyszerűen ez van.

És tényleg azon járt az agyam tegnap este, pedig nem szokott ilyennel baj lenni, de paráztam, hogy nehogy "elmenjen" a férjem másképp, mint ahogy kell... Bocs, hogy így leírom, de tényleg ez kattogott az agyamban...

És ez olyan rossz, főleg most visszagondolva...

2011. okt. 27. 16:09
 226/1231 anonim ***** válasza:

Ne szégyelld magad azért, mert már most így érzel. Kinek milyen a tűrő küszöbe. Nekem ez már elmúlt bár nem gondoltam volna, hogy a férfiaknak is van ilyen, mert az elején még a férjem is görcsölt rajta. Egy pár hónapja van az, hogy már lazán tudunk együtt lenni és élvezzük egymást visszatért az erotika az életünkbe nem csak a robotos együtlétt.:)

Valamilyen szerep játékot kéne kitalálni, tudom, hogy nálatok van két gyerkőc és nem is durvára gondoltam csak, hogy ne erre koncentrálj.

Nagyon nehéz tudom én jól, de ki kell kapcsolni.:))

Orsi

2011. okt. 27. 16:17
 227/1231 anonim ***** válasza:
Sziasztok!hoztam egy kis apróságot lehet már olvastátok de azért belinkelem: [link] Ti nem tudjátok hogy ha az ember babás akkor a méhnyak hol helyezkedik el?ma már kétszer olyan érzésem volt h megjött, hál isten eddig nem, de már biztos vagyok abban h nem sikerül!:( ahogy hallom vagyis olvasom mindenkinek jól telt az estéje!:)saci
2011. okt. 27. 17:17
 228/1231 anonim ***** válasza:

Saci attól, mert megjön érzésed van attól még nem biztos, hogy meg is fog jönni. Miből gondolod, hogy nem sikerült?

ha babás vagy akkor a méhszáj fenn van és zárt, azt is olvastam, hogy estefelé érdemes megnézni.

Orsi

2011. okt. 27. 18:07
 229/1231 anonim ***** válasza:
Nem tudom!eddig annyira bíztam abban hogy sikerül, és mivel nagyon babonás vagyok és valamit csináltam így nagyon elbizonytalanodtam!:( tudom hülye vagyok!:) szeretnék már tesztelni, mert ahogy közeleg a hétfő egyre feszültebb és idegesebb vagyok!annyira indulatos lettem h az csak na!:)saci
2011. okt. 27. 18:15
 230/1231 anonim ***** válasza:

Csak a babonás dolog miatt nem hinném, hogy nem lehetsz babás. De próbálj meg nyugodt maradni ami nem könnyű, de ne idegeld túl magad.

Nem sokára kiderül, hogy mi újság van odabenn Nálad.:) Nálam még van kemény 3 hét.

Orsi

2011. okt. 27. 19:06
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!