Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
Nem dehogy!mér haragudnék!:)ezek tények!és elkell őket fogadni!:)
2011. okt. 28. 14:14
272/1231 anonim válasza:
Saci szerintem bírt ki a holnap reggelt és akkor tesztelj.De ha nega és nem jön meg akkor pár nap múlva megint.
orsi
2011. okt. 28. 14:16
273/1231 anonim válasza:
Oksa!Ti mennyi idősek vagyok!merre felé laktok és miben dolgoztok!?házasok vagytok?mióta próbálkoztok!?ha jól értettem mindenkinek ez lenne az első babája igaz?saci
2011. okt. 28. 14:19
274/1231 anonim válasza:
Én 29 vagyok augusztus óta házas és első baba lenne. Amióta ide költöztünk Dunaújvárosba sajnos nincs munkám.:(( Előtte egy kis faluban laktunk és március előtt pedig Pesti voltam. Nagyon szar, hogy ott mindig akadt munkám itt meg nem. Én szeretnék visszamenni Pestre, de a férjem nem, mindent otthagytam miatta, munka család barátok.:(
Na jó nem akarlak benneteket ezzel untatni.
Orsi
2011. okt. 28. 14:32
275/1231 anonim válasza:
Engem nem untatsz!Nekem tavaly Szent este kérte meg a Párom a kezem!nagyon Boldog voltam!mi 2013juni 08 szeretnénk összeházasodni,úgy h már a babynk is ott legyen!(szerintetek az jelent valamit h soha nem volt zsíros az arcbőröm, de most az!)ma azon agyaltam h mi lesz ha már nem beszélünk egymással így itt a neten!anniyra nagyon furi lesz!:)de remélem majd minidg írunk egymásnak h mekkorára nőtt a baba és h miket eszik stb!Úgyanis ez a hónap lesz a mi hónapunk!!!:D:Dsaci
2011. okt. 28. 14:42
276/1231 anonim válasza:
nekem meg hamarosan pé-m lesz mert már van egy pár jele!!nettus!!jó,hogy itt vagy orsi!!na de jó,hogy te is itt vagy saci!!még mindig zenét hallgatok!legalább ez megnyugtat!már nem sok kell,hogy besókaljak!! nettus!!
2011. okt. 28. 14:45
277/1231 anonim válasza:
Saci biztos ott lesz a babócád is az esküvőtökön.:)Olyan romantikus lehetett a lánykérés, mindig is szerettem az ilyet.
Az arcom nekem mindig mensi előtt szokott tök zsíros lenni, de meglátjuk Nálad mi lesz belőle, mert ez egyénenként más.
Nettus akkor most aztán tényleg mindent bele.:) Nekem csak jövöhétre írta a ciklus.hu. Akkor is elkapom a férjem, bajom nem lehet belőle.
Nettus nálatok már volt lánykérés?:)
Orsi
2011. okt. 28. 14:52
278/1231 anonim válasza:
még bele gondolni is fura amit írtál saci!!de ha gondoljátok írhatunk egymásnak!!nettus!!
2011. okt. 28. 14:52
279/1231 anonim válasza:
gyűrűs menyasszony vagyok!!de nem igazán volt lánykérés amit nagyon sajnálom!igazán csak megtörtént és kész!!ennyi volt!!de nem hordom a gyűrűm levettem mert olyan helyen dolgoztam(szerekkel)és azóta még nem vettem fel!!a párom se tudja hordani mert ő pék és a tésztába nem akarja bekavarni véletlen!!most egy kicsit elmegyek!!mennem kell díjat szedni!!nem tudom még leszek-e mert nem tudom mikor jövök haza!!puszi!!nettus!!
2011. okt. 28. 14:59
280/1231 anonim válasza:
csajok!a párom medilab ezt a márkájú tesztet vette!azt olvastam h 8napra rá +teszteltek vele, nem reggeli vizeletből!megcsináljam este??igen nagyon szép lány kérés volt főleg apukámnak!!!:Da kistesóink meg nem mondtak semmit hanem facén jól megbeszélték!!!:):)tehát másnapra boldog boldogtalan tudta!!:)saci
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!