Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
De az normális h a gyakori pisilésen kívül más tünetem nincsen!?se mell feszülés se hányinger se semmi??saci
2011. okt. 31. 13:39
352/1231 anonim válasza:
Azt mondják az elején még nincs semmi aztán majd a 6 hét környékén minden beindul. Nem gondolom, hogy ez gond lehet.
Milyen tesztet csináltál?
Orsi
2011. okt. 31. 13:47
353/1231 anonim válasza:
A tegnapinak a testvérével teszteltem ma!mert mondom ha - lesz akkor oké, de mivel + lett ezért holnap után garbiellásal tesztelek egyet!ha az is + lesz akkor nem sokára ellátogatok az orvoshoz!azt észrevettem, hogy sokkal magasabb lett a pulzusszámom a hőm is magas,és izomlázam van!úgy h nem csináltam semmit!:)remélem ez tényleg egy valós +teszt volt, és minden rendben lesz a végéig!:)kitartást csajok MIndenkinek sikerülni fog!!!:)saci
2011. okt. 31. 16:08
354/1231 anonim válasza:
Reméljük, hogy így lesz. Sajnos erről a tesztről én csak rosszat olvastam.:( Tesztelj másikkal. A tüneteid jók.
Én nem bírnám ki a helyedben és tesztelnék már szedrán egy másikkal.
Orsi
2011. okt. 31. 16:39
355/1231 anonim válasza:
Az lesz!szerdán tesztelek egy sokkal megbízhatobbal!!az az igazság mivel a szombati - lett most meg +ezért egy kicsit hiszek ennek a tesztnek is!igen én is elolvastam róla amiket Írnak de 10 ből 7 embernek valós eredményt mutatot!!remélem az is +lesz!!Nettus hogy vagy??remélem már sokkal jobban!!!Orsi neked megy a drukk remélem sikerül!!!:)saci
2011. okt. 31. 16:49
356/1231 anonim válasza:
Én nagyon szorítok Neked!:)) Mivel elég sok tüneted van ezért mondtam, hogy az szerintem okés.:)Nehogy eltűnj ám mindenre kiváncsi vagyok, olyan jó siker történeteket olvasni.:)
Nekem mára elkezdett fájni a mellem meg mensi szerű görcseim vannak. Peteérés jelei már okésak.:)
Nettus tényleg merre vagy? Mi újság van, milyen lett a hőd?
Orsi
2011. okt. 31. 16:58
357/1231 anonim válasza:
Drukkolok Orsi biztos vagyok benne h összejön!!!:)nem nem tünük el!saci
2011. okt. 31. 17:48
358/1231 anonim válasza:
SAci a próféta szóljon belőled. Már olyan régóta várjuk a kis csodát. Most azt nem tudom kétnaponta legyünk együtt vagy amikor ezek a tünetek vannak akkor pár napig minden nap. Úgy csinálok tudom mint aki nincs benne már egy jó ideje.:) Képzeld ha most összejön akkor születésnapi ajándék lesz, mert pont akkor lesz a szülinapom is.:)
Orsi
2011. okt. 31. 17:52
359/1231 anonim válasza:
:) hát én nem tudom!az az igazság h szerintem nekem nem akkor fogant mikor én számitottam rá!tehát jobb azon a héten minden másnap, és utána is!én annyira drukkolok mindenkinek!Nettus merre van??saci (de az biztos nem baj h nincs semmi tünetem csak ezek az aproságok)?
2011. okt. 31. 18:23
360/1231 anonim válasza:
Miért lenne baj?:) Nem a tünetektől függ, hogy terhes vagy.:)Ne izgulj ezen.
A kutyakozmetikusom is most terhes, de a fáradtságon és a szédelgésen kívül nem nagyon érzett mást. Meg néha hányt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!