Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯
 391/1231 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán volt vagy lesz pé-m?? 2 naponta voltunk együtt!!szerinted így van esély??nettus!!
2011. nov. 3. 13:15
 392/1231 anonim ***** válasza:

Mi is megpróbálunk két naponta együtt lenni. Egyszer csak sikerülni kell.:)Nekem az a nagy hőleugrás a mensid után az tűnik ovunak. Én most nagyon bízom a teában, mert állítólag jól beállítja a ciklust.

Orsi

2011. nov. 3. 13:24
 393/1231 anonim ***** válasza:
100%
na most érzem,hogy görcsölök!mindjárt megjön érzésem van!!nettus!!
2011. nov. 3. 13:25
 394/1231 anonim ***** válasza:

Ilyen nekem is volt mostanában amikorra a peteérést saccoltam, meg fájt a derekam egy napig. Viszont a cicim megint nagyon fáj kb, az ovu óta.

Orsi

2011. nov. 3. 13:37
 395/1231 anonim ***** válasza:
Sziasztok Csajok!!Nettus jó h itt vagy!:)köszi a gratulációt!ma csináltam egy tesztet Gabrielása és az is + lett igaz halvány!!:(mikor fog nagyon erősen látszani???okt 3.án volt meg utóljára, mikor kéne orvoshoz mennem?-majd csak decemberben nem?El sem hiszitek ahogy megtudtam h itt van velünk, én akkora erőt és nem is tudom mit kaptam Tőle, hogy mindet megbírok tanulni és áhhhh, olyan boldog vagyok!(csak az a baj h nem öszintén)félek örülni neki,mert félek h nem marad velem!!!:(saci
2011. nov. 3. 13:48
 396/1231 anonim ***** válasza:

Miből érzed, hogy nem marad Veled? Ha nagyon aggodsz menj el orvoshoz, mert ugye most lehetsz 5 hetes. Egyébként meg azt mondják 7 héten érdemes menni, mert akkortájt már szokott lenni szívhang is. Decemberig ne várjál akkor már 10 hetes leszel én jövö héten mennék a helyedbe.

Orsi

2011. nov. 3. 13:53
 397/1231 anonim ***** válasza:
Nem csak 4?már 5?huu én nem tudom h mér gondolom így!szeretném ha minden ok lenne a végéig!ha anyukám veszélyeztetett volt velünk, attól én még nem leszek az úgy?sajna jővőhéten nem tudok menni talán akkor utánna héten!Ha minden ok akkor az én drágám lesz mindenki karácsonyi ajándéka!:):)saci
2011. nov. 3. 13:56
 398/1231 anonim ***** válasza:
nyugi saci!!örülj felhőtlenül + tesztnek!ne agyalj rakta!ha pozitív akkor az pozitív!!nem lesz semmi baj!!szorítunk neked!!szerintem nekem a ciklus 5-dik napján nem volt pé-m!most érzem a hasszurkát és a mindjárt megjön érzést!!nettus!!szerintetek??segítsetek!!
2011. nov. 3. 13:58
 399/1231 anonim ***** válasza:

Saci ne stresszeld magad nincs értelme, anyukád ha az volt Neked nem kell veszélyeztettnek lenni, de mivel aggódsz menj dokihoz.:)Szerintem most leszel majd az ötödik hétben, mert ugye a mensi első napjától számolják.

Ilyenkor tessék örülni és csak picit aggódni.:)

Nettus én nem tudom Neked mikor kell majd megjönni? Ha úgy érzed most van akkor még adjatok bele mindent. Mi sem hadjuk abba a próbálkozást egy jó darabig.:)

Orsi

2011. nov. 3. 14:06
 400/1231 anonim ***** válasza:

na szerintem mi sem hagyjuk abba a projektet!!bár ki tudja!amúgy elvileg nov.19-én!bár már az sem biztos!!nettus!!

saci neked milyen tüneteid voltak a ciklus ilyen tájt??

orsi:én már nem fogok rajta görcsölni!semmi értelme!!ha jönni akar a babóca akkor úgy is jön!!nem??

2011. nov. 3. 14:16
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!