Új hónap, új esélyek?
Nettus nem láttam, hogy kérdeztél nekem pár napja volt szurkálás meg mensis görcs aztán jöt ta mell fájás. Ja és közben elég bő folyásom volt annyira, hogy tisztasági kellett cserélnem.
Szerintem Barnarizs is sziívesen fog jönni a fórumra, de majd válaszol.:)
Most is elég nagy vizes folyásom van.
Saci milyen jó lenne.:) Együtt ünnepelnénk, de várjál, mert ha Nettusnak is sikerült akkor Ő is azokban a napokban fog.:)
Az email is jó ötlet.
Orsi
orsi: nekem nem fáj a mellem!de folyásom sincs!!szerintem nekünk most sem sikerül!feszül alul a hasam alja(középen)most ezt érzem!!még van 17 napom!ha jól számolok!!most pedig tényleg sokat voltunk együtt!!még 9-ig van nekem a kritikus nap!tehát addig lehet próbálkozni!!24-től-9 ig!!és neked orsi??
saci:hova tüntél?
és barnarizs:te is hol vagy??
nettus!!
Nettus csak pozitívan nem szabad már most kijelenteni, hogy nem sikerült. Ezta feszülős érzést én is éreztem tegnap, de azóta sem. Nem szabad feladni, babásak leszünk és kész!:)
Lehet Neked még nem is peteérésed vagy éppen most készül az lenni.
Orsi
orsi!na akkor nem 32 napos lesz a ciklusom hanem 1-2 nappal hosszabb!!ha azt vesszük alapul,hogy a luterális fázis 14 nap!szóljatok ha hülyeséget írtam!!de már ez a hasszurka ha jól emlékszek már pár napja meg van csak kisebb nagyobb megszakításokkal vagyis nem minden nap van nem érzem!!nálad,hogy van orsi??de saci tőled is kérdezem!!
amúgy saci egészségedre!!tüsszögésre értem!!nettus!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!