Új hónap, új esélyek?
Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!2011. okt. 17. 15:00
461/1231 anonim válasza:
Szia!örülök h jó vagy!tegnap hiányoltunk, nem is csevegtünk sokat!nekem akkor szokott viszketni mikor nő a cicim!saci
462/1231 anonim válasza:
szia saci!!hogy vagy??remélem jól!!nekem is akkor szokott viszketni de nem ennyire!!most is érezted,érzed a viszketést??nem is barnáztál ebbe a hónapba??amúgy nem mindenki szokott!!nem is jól írtam mert már 3 napja 36.7 a hőm!!szerinted??nettus!!
463/1231 anonim válasza:
képzeljétek nem is jól mondtam nov.15-re írta a ciklus.hu a következő menszeszem!!most már nem értem!!teljesen össze zavarodtam!!akkor a nem vártig a mai napppal együtt 11 nap van még!!nettus!!
464/1231 anonim válasza:
Szia!nem nem barnáztam!igen viszketett!de nem úgy ahogy szokott!már csak 11 nap:D:D:D és kiderül h van e albérlőd:D Ti mióta próbálkoztok!
nekem sajna fájdogál néha néha a hasam, meg izomlázam lett a semmitől!:)saci
465/1231 anonim válasza:
szurkálni nekem is szurkál a petevezetéknél!!de nem mindig!!hát komolyan 2-3 hónapja nem tudom pontosan!!nettus!!
466/1231 anonim válasza:
az nem baj,hogy fáj a hasad!!a petevezetéknél fáj??a tested készül a terhességre a babára!!ez mind természetes!!csak ne kezdj el vérezni!!nem mintha akarnám!!nettus!!
467/1231 anonim válasza:
Annyira rossz!mert azon kivül h sokat pisilok meg eszek, nincs más próblémám,eg kicsit örűlnék ha egyszer egyszer hánynék vagy valami!igazából szerintem a méh szalagok nyúlnak azt érezhetem, meg valószinüleg azért fáj a hasim mert más most szorulásom van:(épp most néztem utánna h lehet e és azt írják igen!szóval ez a baj!de jővőhéten meglátogatom az orvost!mert ugy leszek nyugodt!!saci
468/1231 anonim válasza:
nyugi saci!!én meg orsi ehetjük a kefét még legalább 2 hétig de te nyugodj meg!!nincs semmi baj!!elvileg 26-án volt pé-m meg esetleg 1-jén!!nem tudom mikor kellene megjönnie és ez egy kicsit idegesít!!mert a pé után 14 nap a menszeszig!akkor viszont nem 15-én fog megjönni hanem hamarabb!!akkor nov.8 vagy 9-én!!ha jól tudom és jól számolok!!nettus!!
470/1231 anonim válasza:
Itt vagyok csak kajcsiztam!hát szerintem jővőhét hétvégén kéne nem megjönnie nem?:S de tudod mit most probálj meg (tudom nehéz) de egyáltalán nem a babára gondolna, vagyis de de máshogy!ülj le simogasd a hasad és beszélgess hozzá h miért lenne jó h itt lenne, aztán együtt nézzetek utánna h ha lány lesz miket kap és ha fiú lesz miket kap!én minden nap egy fél órát ezzel töltök!még akkor is ezt csináltam mikor még csak terveztük!tudom hülyén hangzik, de most tégy úgy mint ha már itt lenne veled!saci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!