Új hónap, új esélyek?
a babatervezőkotthona.net ezen az oldalon rengeteg görbe van fenn leírással. Nézd meg ja és ott segítenek is ha kérdezel.
Orsi
Sajnálom:(, de ne érezd ezt cikinek. Csak mosd ki újra azokat a ruhákat másik szerrel, nehogy megint kiütésed legyen. Én a legtöbb samponra az vagyok.
Bevallom én is nézegettem ott a görbéket, de soha nem láttam belőlük semmit.
Orsi
na most megyek!!holnap találkozunk!!
jó éjt és szép álmokat!!szia!!Nettus!!remélem holnap itt leszel és tudunk beszélgetni!!ja és jó lenne ha többiek is itt lennének!!
Saci mi újság? Mikor mész orvoshoz?
Nettus holnap is jövök persze! Jó pihit.
Mi délután elmentükn sétálni a kutyával a duna partra nagyon jó volt.
Orsi
Sziasztok!
Nekem biztos nincs már peteérésem, mert elindult a krémes folyás most már csak türelmesen várnom kell.
Orsi
sziasztok csajok!!mizus veletek??
kismami az nem jó,hogy temetésre kellet menned!!
orsi:már nekem nincs folyásom!!inkább száraz vagyok!!szerintem nekem sokkal hamarabb volt a pé-m.
ma elég későn ébredtem délben(na de csak ez az egy nap amikor későn kelek)!!megmértem a hőmet 36.9 volt!!nem tudom ezt beírjam a ciklus.hu hőgörbémbe??mert eddig mindig beleírtam!!ma a párommal lángost sütöttünk!!tök jól sikerült!!jót ettünk!!nettus!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!