Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯
 491/1231 anonim ***** válasza:
valahol 5-6 órát olvastam!!próbálok eligazodni a hőgörbék világába!!de nem igazán sikerül!!valaki segíthetne!!mert már belefogok örülni!!a régi hőgörbéket nem tudom megnyitni és ez idegesítő!!nettus!!
2011. nov. 5. 15:15
 492/1231 anonim ***** válasza:

a babatervezőkotthona.net ezen az oldalon rengeteg görbe van fenn leírással. Nézd meg ja és ott segítenek is ha kérdezel.

Orsi

2011. nov. 5. 17:10
 493/1231 anonim ***** válasza:
már néztem de nem tudok rajta eligazodni!!képzeld alergiás vagyok a folyékony mosóporra!legalább is ami itthon van!!anyu kimosta a ruhámat és apró kiütések jöttek ki rajtam!!mert valószínű attól persegtem ki!!megyek megfürdök hátha nem fog viszketni!!nettus!!tök ciki!!
2011. nov. 5. 17:33
 494/1231 anonim ***** válasza:

Sajnálom:(, de ne érezd ezt cikinek. Csak mosd ki újra azokat a ruhákat másik szerrel, nehogy megint kiütésed legyen. Én a legtöbb samponra az vagyok.

Bevallom én is nézegettem ott a görbéket, de soha nem láttam belőlük semmit.

Orsi

2011. nov. 5. 18:12
 495/1231 anonim ***** válasza:
100%
majd holnap kimosom újra a ruhákat!!már jobban vagyok!!nem is láttam hasonlót görbét mint az enyém!!nettus!
2011. nov. 5. 18:16
 496/1231 anonim ***** válasza:
100%

na most megyek!!holnap találkozunk!!

jó éjt és szép álmokat!!szia!!Nettus!!remélem holnap itt leszel és tudunk beszélgetni!!ja és jó lenne ha többiek is itt lennének!!

2011. nov. 5. 20:11
 497/1231 anonim ***** válasza:
Sziasztok!sajna temetésen voltam du!utánna meg bevásároltunk!nettus nem tudom de szerintem sikerült neked is és az orsinak is a baba!valami ez sugja!!:)és egyáltalán nem baj ha így szeretnél hívni!nagyon jól esik!!!:)saci
2011. nov. 5. 20:52
 498/1231 anonim ***** válasza:

Saci mi újság? Mikor mész orvoshoz?

Nettus holnap is jövök persze! Jó pihit.

Mi délután elmentükn sétálni a kutyával a duna partra nagyon jó volt.

Orsi

2011. nov. 5. 21:14
 499/1231 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem biztos nincs már peteérésem, mert elindult a krémes folyás most már csak türelmesen várnom kell.

Orsi

2011. nov. 6. 14:34
 500/1231 anonim ***** válasza:

sziasztok csajok!!mizus veletek??

kismami az nem jó,hogy temetésre kellet menned!!

orsi:már nekem nincs folyásom!!inkább száraz vagyok!!szerintem nekem sokkal hamarabb volt a pé-m.

ma elég későn ébredtem délben(na de csak ez az egy nap amikor későn kelek)!!megmértem a hőmet 36.9 volt!!nem tudom ezt beírjam a ciklus.hu hőgörbémbe??mert eddig mindig beleírtam!!ma a párommal lángost sütöttünk!!tök jól sikerült!!jót ettünk!!nettus!!

2011. nov. 6. 14:48
❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!