Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
A lángost én is szeretem, egyszer olyat ettünk amin sült virsli meg sült hagyma volt. Hát nem egy fogyókúrás kaja az szent.
Én tegnap ébredtem nagyon későn egyszer Te is alhatsz sokáig. Szerintem írd be de úgy hogy ne vegye figyelembe. Én az elmúlt napokban voltam száraz, most krémes folyás van. Kiváncsi vagyok mi lesz ebből.:)
Orsi
2011. nov. 6. 15:00
502/1231 anonim válasza:
szia!!orsi!!hát tényleg nem egy fogyókúrás kaja de én rám nem árt a kiló!164cm magas vagyok és kb 48 kg.tehát kell a hízás!!na ha holnap reggel is ilyen magas lesz akkor reménykedni fogok!!mert az alap hőm elég alacsony!!kb.36.1 2.meg érdekes semmi bajom sincs se tünet se nagy zabálás(a menszesz előtt mindig többet eszek)se idegesség!!nettus!!
2011. nov. 6. 15:08
503/1231 anonim válasza:
Rám nem kéne ,hogy jöjennek a kilók, mert van rajtam pár felesleg. Most elmegyünk sétálni a vérebbel később jövök. Nekem a cicim fáj, de már nagyon idegesít, mert nagyon fáj.:(
Orsi
2011. nov. 6. 15:16
504/1231 anonim válasza:
oké!!majd én is jövők megyek csinálom a dolgomat!!jó sétát!!nettus!!
2011. nov. 6. 15:29
505/1231 anonim válasza:
milyen fajta kutyátok van??remélem sacinak igaza lesz!!már mint mind a kettőnknek összejött a babóca!!bár ez nekem fura,hogy nem érzek semmit vagyis a mell fájdalomra és feszülésre értem!!lehet nem 15-én fog megjönni!inkább később!!nettus!!szerinted??
saci:kismami hol vagy??
2011. nov. 6. 16:42
506/1231 anonim válasza:
Sziasztok!ma kellet vissza utaznom a koliba!!:(40 perc az út de azt hittem összepisilom magam!!:)kb 10 percenként érzem h pisi lenne!am az jutott eszembe h nekem az tünt fel h nagyon világossat és tisztát pisilok!!tudom kicsit undi de mondom leirom hátha segítek vele!!saci
2011. nov. 6. 17:07
507/1231 anonim válasza:
szia kismami!!nekem meg inkább sötét sárga ha pisilek!!te most hány hetes terhes vagy??mikor mész orvoshoz??meg fogok zavarodni még 9 napig!!de már nem vagyok biztos,hogy 15-én meg fog jönni inkább késni fog!!tuti!!de biztos meg fog jönni ebbe a hónapba is!!nettus!!
2011. nov. 6. 17:24
508/1231 anonim válasza:
Nettus!kérlek!!azt mondogasd h nem fog mert már a pocakomban van!szerintem nem most csüt hanem utána lévő 17-én, de lehet hogy 10 én.Elvileg holnap 5 hetes leszek már!saci
2011. nov. 6. 17:39
509/1231 anonim válasza:
kismami:akkor már biztos lát valamit a doki!!főleg ha 17-én mész!!6 hetes terhességnél már van szívhang!!majd persze írd meg mit mondott a doki minden érdekel(érdekel bennünket)tök jó,hogy neked már sikerült!!nagyon örülök!!
orsi:hol vagy??
nettus!!
2011. nov. 6. 17:49
510/1231 anonim válasza:
Én még nem tudok felhőtlenül örülni!a 12 hétig még bármi lehet!!sajnos!:(de én kivételesen ebben optimista vagyok!!!:)minden menni fog és juli 08 kell meg születnie:D:D:D:Dsaci
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!