Új hónap, új esélyek?
Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!2011. okt. 17. 15:00
511/1231 anonim válasza:
Olyan rossz!nem érzem az ízeket:( már lehet ám érezni a hasamon h már nőtt egy picit!:)
512/1231 anonim válasza:
én is reménykedek veled!!nem lesz semmi baj!!szorítunk neked!!
nekem elvileg 26-án volt ovum!!legalább is a ciklus.hu akkorra jelöli a hőm alapján meg akkor éreztem a has szurkát(ha jól emlékszek de ez nem biztos)és ez már biztos,hogy 2-án volt újra hasszurka!!ami azt jelenti ovu után 8 nappal éreztem újra a has szurkát!!de semmi többet nem éreztem!!szerinted??remélem lehet érteni amit írtam!!ha nem akkor szóljatok!!nettus!!
514/1231 anonim válasza:
talán egy kicsi de nem is igazán tudom!!megmondom ősszintén!!de semmi tünetem sincs!!meg örülök!!nettus!!
515/1231 anonim válasza:
nekem sem volt semmi tünetem, csak az h nem volt olyan folyásom amilyen szokott lenni!ez volt az első, de nem voltam benne biztos!saci
516/1231 anonim válasza:
amúgy értetted amit írtam??elvileg 15-én kellene megjönnie de ha luteális fázis 14 nap akkor hamarabb fog megjönni!!nettus!!
ja pocak növekedést tapasztalhatsz de ez még nem a baba hanem csak puffadás!!
517/1231 anonim válasza:
persze tudom!!csak jó érzés h látszik!igen értettem amit mondtál!!
518/1231 anonim válasza:
most már csak azt tudnám mikor kellene megjönnie??tudnál nekem ebbe segíteni!!mert összezavarodtam!!nettus!!
519/1231 anonim válasza:
Szerintem jővőhét hétvégén kéne nem megjönnie!de nem vagyok benen biztos!saci
520/1231 anonim válasza:
na szerintem is akkor kellene nem meg jönnie!bár kitudja!!de szerintem várok 15-ig!!már az a pár nap nem számít!!de a hőmből ki fog derülni!!9 napot kibírom már!!de semmi jele még a menszesznek aminek rettenetesen örülök!!nettus!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!