Új hónap, új esélyek?
Sziasztok!
Egyre jobban fájnak a cicijeim, komolyan már kellemetlen most ez lesz még 2 hétig?:( SAci addig örülj amíg nem vagy rosszul még szinte milliméteres a babád, majd egyszer csak beindul minden.:)
NEttus én sem tudom hidjek-e a ciklus.hu.nak, mert nekem meg 35 napoc ciklust állított be. Én sem tudom mikor van peteérésem, de még próbálkozunk hátha.
Én lefekvés előtt szoktam végig gondolni, hogy megérik a petesejtem és találkozik a psermával meg ahogy halad és osztódiik.
Orsi
Nettus nem is szabad stresszelni, én is csak egy két percig gondolok erre aztán ennyi. Azt mondják amit nagyon akarunk bevonzzuk, akkor ez miért nincs így a gyerekkel?
Orsi
Én is mindenkinek kívánom a legjobbakat.:)
Orsi
igazán már csak ti miattatok jövök ide!!nekem fura,hogy már ilyenkor mindig(legalább is múlt hónapba)már fájt a mellem és most még semmi!!én még reménykedek!!
saci:nem mérted a hődet??legalább is az előtt mikor még nem tudtad,hogy babád lesz??
orsi:kitartás!!nem sokára már tudni fogjuk mi a helyzet!!neked mikor kellene megjönnie??én már azt sem tudom nekem mikor kellene!!tiszta hülye vagyok!!nettus!!
Nem rizs már tegnap sem volt.
Én csak azttudom, hogy nov 15 és 19 között. Kitartok csak a mellem nagyon érzékeny és már zavar, mert ha úgy fekszem akkor is fáj.
Orsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!