Új hónap, új esélyek?
ASci örülök, hogy jól vagy.:) Kiváncsi vagyok mi lesz majd ha orvoshoz mész.:)
Nettus ne idegeskedj és ne legyél negatív. Nekem most tűnt csak fel hogy 15-ig már csak 9 nap van.:) Annyira el voltam mással, hogy fel se tűnt, hogy megy az idő.
Nettus kérdezted ,milyen kutyám van, valamilyen snaucer pumi féle. Furcsán néz ki, de aranyos, senkinek nincs ilyen kutyája még a környéken sem.:)
Orsi
örülök,hogy te is itt vagy!biztos aranyos a kutyusotok!!mennyi idős??hogy hívják??
saci:nektek van kutyusotok??mennyi idős és hogy hívják??segítsetek!!nagyon viszketek!!mivel kenjem,hogy csillapodjon mert megörülök!!valami ötlet??nettus!!
nekünk golden retriever-ünk van!!imádom!!
Van rá esély igen, de tudod ez attól függ mikor lehetett peteérésed. Nekem még egy furcsa van magammal kapcsolatba, hogy nyugodt vagyok és nem gondolok annyit a dologra mint máskor, most csak úgy vagyok. Persze nézegetem mi merre, mert most végig jegyzetelem az egész hónapot, hogy lássam mi lesz.
Olyan jó lenne, ha bejönnének a megérzéseid.:))
Orsi
Nettus a kutyám most lesz lassan másfél éves és mivel fekete Negronak hívják. Jaj ennivaló kutyátok van, bár én szinte minden állatott imádok.:)) A te kutyádat, hogy hívják?
Nettus ha Neked előbb volt peteérésed akkor neked hétvégén kéne elvileg megjönnie.
Orsi
Sajnos az én kutyusom nem rég halt meg!még most is sírok ha rá gondolok!nagyon sokat volt velünk 14 évet!!!!és valószínüleg sosem lesz uj kutyám!:( az egész családod nagyon megviselte!!aztán utána meghalt apa kis Mazsija (ő egy nyest volt)úgy hiányoznak!!összeszorul a szívem ha meglátok egy kutyát!talán majd egyszer elmúlik!!
Érdemes lenne elmennem most 10 én orvoshoz?saci
orsi:igen mink is ezt beszéltük sacival,hogy hétvégén kellene megjönnie de nincs tünetem!!
a kutyánk 5 éves és Gina a neve!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!