Új hónap, új esélyek?
Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!2011. okt. 17. 15:00
551/1231 anonim válasza:
Ezt a neves dolgot nem tudom, de ha felhívsz egy anyakönyvi hivatalt ott biztosan választ kapsz a kérdésre. Vagy amikor csináljátok az apasági papírokat, akkor kérdezzétek meg.
Nekem is mindegy lenne amúgy fiú vagy lány csak jönne már.:(
Orsi
552/1231 anonim válasza:
Értem és ezeket hol kell elkészitetni?én annyira nem tudok semmit:D:D::Dmert ha kell a - jel akkor összeházasodunk a baba elött, de ha nem kötelező akkor majd csak 1 év múlva:D szép nevek Nettus!:)
553/1231 anonim válasza:
saci:te mit szeretnél?fiút vagy lányt??
és te orsi??nettus??
554/1231 anonim válasza:
a Odett azért mert egyszer elírták a nevemet(Anett)a többi csak azért mert tetszik!!nettus!!
555/1231 anonim válasza:
Saci nem tudom ezeket hol kell, de ha majd mész védőnőhöz akkor tőle kérdezd meg. Gondolom anykönyvi hivatal, de talán nem biztos.
Nekem ha lány lenne a férjem Nórát akar én Mártát. A fiú név Bálint lenne. A Zsombor az tényleg szép név.:)
Nettus Te milyen neveket akarsz?
Orsi
556/1231 anonim válasza:
Jó éjszakát lányok! Holnap jövök
Orsi
557/1231 anonim válasza:
orsi:ha lány akkor Odett ,Ivett,Lia!!még erről nem igazán beszélgettünk a párommal az biztos,hogy nem lesz Mihály(mert nem akarja a párom)én még a fiú nevekről nem nagyon gondolkoztam gergő név tetszik!!nettus!!
558/1231 anonim válasza:
orsi::neked is jó éjt!!holnap találkozunk!!nettus!!
559/1231 anonim válasza:
Orsi Jóéjt!!nekem igazábol mindegy csak minden rendben legyen vele!!!:)saci
560/1231 anonim válasza:
a sogornőm Nórának hívják!!nettus!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!