Új hónap, új esélyek?
szivesen adnok Nektek palacsintát.:)
válaszolok a kérdésre, nekem kb. peteérés óta fáj a mellem hasszúrkálás csak nagyon enyhe van. Nettus még bármi lehet.:)
Tesztelni max csak 20 környékén fogok, ha addig nem jön meg. Ma vagyok még csak a 24 napon.
Saci olyan jó lesz mikor bejelentitek ráadásul olyan lesz mint valami ajándék. De előtte én elmennék orvoshoz, hogy még biztosabb legyen a dolog.
Orsi
Dehogy vagy fárasztó, lehet pont az a jó, hogy most nincs semmi tünet. Nekem előző hónapba a peteérés serkentő miatt fájt jobban a hasam. Most azért kicsit megkönnyebülés, hogy ne, fáj.
Orsi
orsi:akkor egyszerre fogunk tesztelni?
nettus!!
Ha Isten is úgy akarja akkor talán nem jön meg.:) Szerintem el se hinném ennyi idő után.
Nettus ha addig nem jön meg akkor együt ttesztelünk.:))
Orsi
saci:nyugodtan menj el az orvoshoz!!biztos ami biztos alapon!!drukkolunk,hogy minden rendbe legyen!!
orsi:mikor volt elvileg a pé-d ovud??én is a ciklus 24 napjánál tartok!!de én a ciklus 13 napjánál és 20 napnál szurkált a hasam alja!!petefészeknél!!azóta sem volt semmi has szurka!!remélem lehet érteni!!nettus!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!