Új hónap, új esélyek?
Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!2011. okt. 17. 15:00
651/1231 anonim válasza:
bocs,hogy kicsit nyers voltam!!nettus!
652/1231 anonim válasza:
Az attól függ hány naposak a ciklusaid és hányadik napon vagyok. Én a körübelüli nemvárt napján tesztelnék.
Orsi
654/1231 anonim válasza:
na itt vagyok csak májat sütők és azért nem írtam!!a ciklus 26 napjánál tartok és átlagosan 32 napos a ciklusom!!elvileg a ciklus.hu szerint nov. 15-én kellene megjönnie!!csak én az ovu miatt mondtam,hogy hamarabb kellene megjönnie és a tesztet is azért írtam 11-re!!nettus!!
655/1231 anonim válasza:
Én várnék 15-ig. Az már elég bizts szerintem.
Orsi
656/1231 anonim válasza:
nem érdemes előbb tesztelni mint a nemvárt napja!látjátok nekem is miylen lett a tesztem!és utána is csak halvány!!ti is mondtátok h tudjátok h milyen nehéz várni!de ha most 11 tesztelsz és negatív elkenödsz, de ha 16 +tesztelsz akkor meg boldog leszel!!
657/1231 anonim válasza:
várok!!majd meglátjuk mi lesz!!nettus!!
658/1231 anonim válasza:
Vajon miért érzem valahol legbelól, hogyez a hónap sem volt sikeres?:(( Ez amolyan női megérzés.
Orsi
659/1231 anonim válasza:
Orsi!!kérlek nee!csak pozitivan!én is végig azt mondtam h sikerülni fog, sikerül!de mikor megnézem h mikor volt pé-m és tudtam h elötte és utána sem leszünk együtt nagyon elszomorodtam!!és azt hittem h nem sikerül!!de legbelül pozi voltam!:)saci
660/1231 anonim válasza:
ne add fel orsi!!kitartás!!nyugi!!mi ez a negatívum!!nem szabad!!ne keseredj!!én pont az ellenkezőjét érzem!!nem akarlak elkeseríteni!!lehet nagyot fogok koppanni!!nettus!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!