Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
orsi:miért adtad föl??van valami jele,hogy meg fog jönni??van valami más tüneted is??vagy most mi van??mi történt??nettus!!írd meg!!
2011. nov. 10. 09:35
692/1231 anonim válasza:
Más jel nincsen. Tegnap már szomorú voltam emiatt, pedig még hol van a mensi napja. Mára már jobban vagyok csak elfogadtam mint tényt.
NEm tudom miből érzem ezt, csak egyszerűen tudom és kész.
Orsi
2011. nov. 10. 09:38
693/1231 anonim válasza:
Orsi!épp TE mondtad h amíg nincs piri addig bármi lehet!kérlek ne add föl, mikor én is mensi előtt voltam én is ezt éreztem, mivel én nem pé-napján voltam a barátommal.Szóval én is nagyon meg lepődtem mikor 2 csíkom lett!kérlek légy pozitiv!!még bármi lehet!:)Barnarizs sajnálom, de nálad is még bármi lehet!Ahogy nálad is Nettus!!!még van hátra 4-5-6 nap!!!saci
2011. nov. 10. 09:42
694/1231 anonim válasza:
Viszont nekem semmi tünetem nincs már!és ez nagyon megrémiszt!:(remélem attól minden ok vele!:)majd ma kiderül!:)
2011. nov. 10. 09:48
695/1231 anonim válasza:
jól mondod saci!!még bármi lehet durván van még 5 nap!!tegnap este megmértem a hőm(csak úgy kíváncsiságból)36,3 volt!!na mondom ma reggelre biztos le fog esni a hőm!!nem így lett!!még mindig 36.7!!a mellem se fáj!!csak egy kicsit de az is csak nyomásra!2 napja!!de még mindig nem úgy fáj mint mikor meg akar jönni!!szerintetek még reménykedhetek??a ciklus 28 napjánál tartok!!nettus!!
2011. nov. 10. 09:48
696/1231 anonim válasza:
Köszönöm Saci aranyos vagy.:) Ez amolyan női megérzés vagy nem tudom mi. Elvileg van még 5 napom, az a furcsa, hogy most olyan furán fáj a hasam inkább középen és nem szúrkál csak tompán fájogat. Nem érzem mindig, általában esténként meg éjjel van, hogy felébredtem rá.
Orsi
2011. nov. 10. 09:50
697/1231 anonim válasza:
Saci mikor mész orvoshoz? Nem a tünetektől leszel terhes vagy nem terhes. Menj el dokihoz és megnyugodsz.
Nettus bármi lehet még, nekem napközben 37 és afölötti a hőm.
Orsi
2011. nov. 10. 09:52
698/1231 anonim válasza:
orsi:az a baj,hogy nem tudom(nem vagyok biztos)mikor volt a ovum(pé-m)legjobb esetbe is csak a15 napnál tartok!!legrosszabb esetbe meg 9 nap!!nettus!!
2011. nov. 10. 09:55
699/1231 anonim válasza:
Szerintem mind a kettötöknek megvan a baba!!én azt néztem miden nap h betudom e húzni a hasam!és mikor nem tudtam boldog voltam!!nézzétek meg!!saci:)
2011. nov. 10. 09:59
700/1231 anonim válasza:
saci:ezt hogyan érted??
nekem menszesz előtt mindig fel vagyok puffadva!!olyan vagyok mint aki több hónapos terhes!!most meg semmi!!nettus!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!